ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие ЗП Христо Гочев
ЗП Христо Гочев
ЗП Христо Гочев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: Бургас - област / Община Поморие
Адрес: с. Страцин, Стопански двор
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКЦИЯ КАРТА

ЗП Христо Гочев - Отглеждане на ябълки, праскови и лозя в Поморие

Земеделски производител Христо Гочев отглежда ябълки, праскови, череши, лозя и десертни лозя на територията на община Поморие. Произведената продукция е предназначена за търговия на едро и дребно.

ЗП Христо Гочев в община Поморие, село Страцин

ЗП Христо Гочев е земеделски производител в село Страцин, община Поморие.  ЗП Христо Гочев отглежда ябълки, праскови и лозя. Произведената продукция е предназначена за търговия, както на едро, така и на дребно. Отглежданите лозя, праскови и ябълки в района на Поморие се отличават с високо качество и са безвредни за човека.

Отглеждане на ябълки, праскови и лозя в Поморие

Земеделски производител Христо Гочев отглежда ябълки, праскови и лозя на територията на община Поморие. Ябълките, отглеждани от земеделски производител Христо Гочев са разнообразни в зависимост от годишният сезон – зимни, есенни и летни.

Прасковата е полезен плод и се отличава с богато съдържание на витамини, минерални соли, захари и отлични вкусови качества. ЗП Христо Гочев отглежда лозя, различаващи се по: едрина на гроздовете и зърното, оцветяване, вкус и аромат.

В зависимост от зреенето биват: късно, средни и ранно зреещи сортове. Произведената от нас продукция отговаря на всички стандарти и изисквания.

Търговия на едро и дребно с ябълки, праскови и лозя в Поморие

Произведената от ЗП Христо Гочев е предназначена за търговия на едро и дребно на вътрешният и външния пазар. ЗП Христо Гочев отглежда ябълки, праскови и лозя. Високото качество на продукцията се постига, благодарение на климата, почвата, ежегодната селекция на семена, безвредните торове и препарати, както и с помощта на специалисти агрономи.

Ключови думи:
ЗП Христо Гочев Поморие, земеделски производител Поморие, отглеждане на ябълки Поморие, отглеждане праскови Поморие, отглеждане лозя Поморие, търговия ябълки Поморие, търговия праскови Поморие, търговия лозя Поморие, земеделие Поморие, производство ябълки Поморие, производство праскови Поморие, производство лозя Поморие, ZP Hristo Gochev, отглежда череши, производство череши Поморие, търговия череши Поморие, отглежда десертни лозя, произвежда десертни лозя, търговия десертни лозя
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10048 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории