ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция ЗК Прогрес
ЗК Прогрес
ЗК Прогрес
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: Силистра - област / Община Тутракан
Адрес: с. Варненци, ул. Тутракан 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКЦИЯ КАРТА

ЗК Прогрес - Производство на селскостопанска продукция в Силистренска област

ЗК Прогрес е земеделска кооперация в село Варненци, Община Тутракан, която произвежда и търгува със земеделска продукция от наети или арендувани земи.

Земеделска кооперация в село Варненц

Земеделска кооперация Прогрес в село Варненци се занимава с производство, реализация и преработка земеделска продукция и обработка на земеделска земя. В земеделската кооперация се отглеждат следните земеделски култури: пшеница, царевица, ечемик, рапица, слънчоглед, резене и люцерна.

Отглеждане на земеделска продукция от ЗК Прогрес

Земеделска кооперация Прогрес се занимава основно с отглеждане и търговия на земеделска прудукция като: пшеница, царевица, ечемик, рапица, слънчоглед, резене и люцерна. Земеделските културите, произвеждани от нас, притежават отлични качества. В процеса на отглеждането им, използваме подбрани семена с изключително високо качество. Преимущества на кооперацията в отглеждането на селскостопанските културите пред останалите кооперации са: богатият професионален опит и специализираното образованието на служителите, както и непрекъснатото обновяване на машини и съоръжения.

Реализация и търговия със земеделска продукция от ЗК Прогрес

Преработването на реализираната селскостопанска продукция от ЗК Прогрес се извършва с помощта на модерно специализирано оборудване, допринасящо за изключителното високото качество на културите. Произведената от ЗК Възход 39 продукция се реализира на вътрешния пазар у нас. Кооперацията реализира и търгува със следните земеделски култури: пшеница, царевица, ечемик, рапица, слънчоглед, резене и люцерна.

Благодарение на екипите от специалисти, работещи в Земеделска кооперация Прогрес и качествената селскостопанска техника, с която тя разполага, успяхме да се докажем и утвърдим на пазара у нас като сигурен, надежден и коректен партньор.

Обработка селскостопанска земя от ЗК Прогрес

Земеделска кооперация Прогрес в село Варненци извършва обработка на селскостопанска земя на територията на Община Тутракан. Голямата площ, от обработената от Нас земя, нарежда кооперацията на челно място, в отглеждането и реализацията на земеделска продукция в областта. Благоприятните климатични условия и отличният почвен тип, са предпоставка за развитие на селскостопански производства и реализирането на зърнени и маслодайни култури, като пшеница, царевица, ечемик, рапица, слънчоглед, резене и люцерна в региона.

Ключови думи:
земеделска кооперация Варненци, отглеждане земеделска продукция Варненци, производство пшеница Варненци, производство царевица Варненци, производство ечемик Варненци, производство рапица Варненци, производство резене Варненци, кооперация Варненци, кооперация Тутракан
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8061 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории