ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Вектор Комерс
Вектор Комерс
Вектор Комерс
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град София / Лозенец
Адрес: ул. Златовръх 7, ет. 2 ап. 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОПАРК КАРТА

Вектор Комерс - Международен транспорт и спедиция, Лозенец София

Вектор Комерс ЕООД е компания за спедиция и международен транспорт в град София, Лозенец. Фирмата предлага групажни превози и транспорт на опасни товари.

Международен транспорт и спедиция на товари от Вектор Комерс

Транспортна фирма Вектор Комерс ЕООД е създадена през 2001 година с основна дейност международен транспорт и спедиция на товари в Европа, превози на опасни товари, редовни групажни превози за и от Италия.

Международен транспорт и спедиция на товари от Вектор КомерсВектор Комерс ЕООД е позната фирма на Българският пазара като опитен и коректен превозвач. Екипът на фирмата е съставен от отлично обучени професионалисти в тази област. Комопанията е изградила партньорска мрежа от превозвачи и спедиторски фирми, с които ползотворно си сътрудничи, както у нас, така и в чужбина.

Превоз на опасни товари ADR от Вектор Комерс

Компанията за международен транспорт и спедиция извършва превоз на опасни товари ADR у нас и в страни от ЕС. Вектор Комерс ЕООД разполага със специализирана техника за превоз на опасни товари. При транстпортиране на опасни товари се изисква по специално опаковане и подреждане. Екипът ни от специалисти ще се погрижи за безопасното транспортиране на товара.

Транспорт на групажни товари От Вектор Комерс

Вектор Комер извършва транспорт на групажни товари в България и страни от Европейският Съюз. Групажните товари могат да се комбинира с друга стока или товар, като: палети със стандартни или нестандартни размери, ролки  или връзки с метали. Грунажните товари заемат част от кубатурата, линейните метри или тонажа на товарният автомобил.  В зависимост от големината на товара, който искате да превозим, преценяваме как най-бързо и безопасно да бъде превозен.

Транспорт на товари и пратки от Вектор Комерс

Вектор Комерс в град София, квартал Лозенец разполага със специализирани модерни превозни средства за транспорт на товари и пратки без значение от размерите големината на техният размер. Извършваме транспорт на товари с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на Вашата пратката. Вектор Комерс разполага със собствен автопарк от бордови автомобили за превоз на товари.

Ключови думи:
транспорт спедиция София Лозенец, превоз опасни товари София, групажни товари София Лозенец, транспорт пратки София Лозенец, международен транспорт София, международна спедиционна дейност София, превоз товари София, групажни превози София, превоз опасни товари София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12941 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории