ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Школи и курсове школа СОФРОНИЙ
школа СОФРОНИЙ
школа СОФРОНИЙ
ДЕЙНОСТИ
Курсове за 7 и 6 клас
>> Курсове за 11 и 12 клас
дейност: Наука, образование / Школи и курсове
населено място: град София / Център
Адрес: ул. "Париж" 11, ет. 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

школа СОФРОНИЙ - Курс за подготовка на дванадесети клас за матури София

В школа "СОФРОНИЙ" се организират курсове за подготовка на шести клас, седми клас, единадесети клас, дванадесети клас и матури. Школа "СОФРОНИЙ" се намира в центъра на град София.

В школата се организират курсове за подготовка на шести клас, седми клас, единадесети клас, джанадесети клас и матури. Школа "СОФРОНИЙ" се намира в центъра на град София.

школа СОФРОНИЙ - Курсове за подготовка на дванадесети клас за матури СофияНие сме изградили стройна система и методология за подготовка на кандидат-гимназисти (7 и 6 клас) и кандидат-студенти (11 и 12 клас), която непрекъснато допълваме и обновяваме. Нашият екип е съставен от опитни преподаватели, които работят за усъвършенстване на знанията и уменията на възпитаниците на Школата.

Школа „Софроний” залага на пълното представяне на учебния материал с всички негови компоненти, на индивидуалната работа и на практическите упражнения чрез домашни работи, тестове и проверочни (пробни) изпити. Обучението при нас съчетава постепенно премахване на пропуските в знанията и осъществяване на системна практическа подготовка с упражнения и възможности за самостоятелна работа.

Учебният материал в 7 клас е поднесен на кандидат-гимназистите в сериозен, но напълно достъпен вид. Работи се с разработени от преподавателите и проверени в процеса на обучението учебни помагала. Работим много отговорно с ученици, които имат по-специфични нужди и срещат затруднения. Организираме за тях допълнителни безплатни индивидуални консултации.

Школа „Софроний” провежда пълен курс на обучение по програма, съобразена с образователните стандарти и изисквания, която включва теоретично излагане на учебното съдържание, практическа работа, проверка и оценка. Специално са предвидени и няколко „пробни” изпита през втората половина на учебната година по изучаваните предмети, чрез които комплексно се проверява подготовката и курсистите получават увереност.

На курсистите от 7 клас ние предлагаме и конкурсни теми и задания, за които е необходимо по-задълбочено мислене и известна изобретателност при прилагането на придобитите знания и умения. Цели избягване на изненади на конкурсния изпит, като залагаме на дългогодишния опит на преподавателите в подготовка на ученици и в проверка на писмени работи, тестове и пробни изпити.

Организираме занятията с кандидат-гимназистите в малки групи, максимум до 12 души. Учебни дни като правило са събота и неделя, като в плана за подготовка са включени също дни от пролетната ваканция, както и някои официални празници, които са неучебни дни.

Школа „Софроний” организира курсове за кандидат-студенти и ученици от 11 и 12 клас. Подготовката се извършва в групи до 12 курсисти. Курсовете по български език и литература са както за предстоящите зрелостни изпити, така и за подготовка за конкурсни изпити във ВУЗ.

Курсът по математика е насочен към подготовката за държавните зрелостни изпити и за приемните изпити в УНСС и ТУ. Курсът по история също е насочен към подготовката за матура и приемния изпит в СУ и УНСС. Учебните програми на всички кандидатстудентски курсове са съобразени с изискванията на съответните ВУЗ за приемните изпити. Подготовката на всички зрелостници се води от отлични преподаватели. Провеждат се голям брой текущи проверки и пробни изпити.

Всички курсисти ползват учебни материали, разработени от преподавателите в Школата. Те се обучават по проверен съвременен и успешен метод и възприемат учебната информация с увлечението на състезателния момент. Заниманията са нестандартни, изпълнени с динамика и много стимули за младежка активност.

Така курсистите попадат в най-добрите условия за обучение и развитие: съвременна учебна среда, ефективна методика, отличен преподавателски екип. Основната част от учебното време се отделя за развитие на практическите умения, необходими за изпитите. Заниманията са интересни и пълноценни, но не претоварващи. Знанията и свързаните с тях умения се усвояват максимално още в учебния час и успехът на годишните изпити идва съвсем естествено.

Висококвалифицираният екип от преподаватели в Школа „Софроний” е създал специфична система на обучение в малки групи. Така се осъществява непрекъснат текущ контрол върху подготовката. Акцентира се върху индивидуалната работа с курсистите. Всеки ученик е наблюдаван и контролиран чрез проверка на домашни работи, периодична тестова проверка и

В резултат на подготовката в Школата, курсистите от години се представят много успешно на изпитите след 7 клас, зрелостните изпити и приемните изпити във ВУЗ.

Ключови думи:
курс седми клас София, курс дванадесети клас София, курс матури София, курсове шести клас София, курсове единадесети клас софия, курсове матури София, курс зрелостници София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 17547 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории