ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие Приста Ленд
Приста Ленд
Приста Ленд
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: град Русе / Ялта
Адрес: бул. Цар Освободител 33 , търг. к-кс Сердика
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОФИСИ КАРТА

Приста Ленд - Покупко- продажба и арендуване на земеделски земи в Русе

Фирма Приста Ленд е с богат опит и традиции в покупко- продажбата, наемането и обработката на земеделски земя. Дружеството се намира в град Русе.

Фирма Приста Ленд град Русе е с основна дейност покупко- продажба и Арендуване на земеделски земи наемане и обработка на земеделски земи.

История и развитие на Приста Ленд

Приста Ленд е фирма с богат опит и традиции в областта на управлението и търговията на зeмеделски земи. Дружеството е създадено през 2006г. , като извършвана от нас дейност обхваща частично северо-западна и северно-централната част на страната и основно северо-източна България. Партньори на Приста Ленд от самото откриване на фирмата са Акционерни дружества със специална инвестиционна цел, както и частни и корпоративни клиенти.

Изкупуване на земеделска земя от Приста Ленд

Фирма Приста Ленд изкупува земеделски земи в североизточната част на страната, предимно в областите Силистра, Разград и Русе. Дейността на фирмата е насочена най-вече към землищата на град Русе, кварталите Долапите и Средна кула, селата Просена, Николово и Долно Абланово. Ние ще Ви предложим най-добрите цени и ще Ви съдействаме при изготвянето на необходимите документи. Плащането се извършва по предварително уговорени цени и се заверява пред Нотариус.

Арендуване на земеделски земи от Приста Ленд

Приста Ленд арендува земеделски земи в град Русе, в кварталите – Долапите и Средна кула и в селата Просена, Хотанца и Долно Абланово. Собственикът може да предостави земеделската си земя за ползване от земеделски производител срещу обикновен договор за наем, рента или чрез договор за аренда. Аренда е пазарна сделка между ползвател и земевладелец, чрез която се предава за временно ползване и владение срещу аренда цена и определени условия на земя. Арендата се заплаща след приключване на стопанската година и не е задължително да е парична. След изтичане на договор за аренда, цената не може да се променя.  Арендата е сделка в добивната промишленост и земеделието и чрез нея арендаторите окрупняват големи площи, което спомага постигането на по-добри производствени резултати.

Цените на земеделските земи, както предлагането и търсенето им, са твърде динамични. Въпреки това, ние от Приста Ленд се стараем да бъдем максимално полезни, като дадем бърз и компетентен отговор на всичките въпроси свързани с управлението и покупко-продажбата на притежаваните от Вас земи. 

Ключови думи:
Изкупуване земеделски земи Русе, Арендуване земеделски земи Русе, купуване земя Русе, Продажба земеделска земя Русе, Търговия земеделска земя Русе, Наемане земеделска земя Русе, обработка земеделска земя Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7996 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории