ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие ППОК ИЗГРЕВ 93
ППОК ИЗГРЕВ 93
ППОК ИЗГРЕВ 93
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: Велико Търново - област / Община Свищов
Адрес: с. Царевец
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ППОК ИЗГРЕВ 93 - Растениевъдство животновъдство производство хляб хранителни стоки

Производствено потребителна обслужваща кооперация "ИЗГРЕВ - 93" се занимава с растениевъдство и животновъдство. Ние отглеждаме калифорнииски червей и произвеждаме биотор. Приоритет в развитието на растениевъдството има зърнопроизводството и предимно производството на хлебно зърно, а в животновъдството, приоритет е отглеждането на дойни крави и телета. ППОК ИЗГРЕВ 93 извършва механизирани услуги на конкурентни цени. Кооперацията разполага с фурна за хляб и хранителен магазин в село Царево.

Производствено потребителна обслужваща кооперация "ИЗГРЕВ - 93" извършва своите услуги на територията на село Царевец. Кооперацията стартира основната си дейност с разработването на старата свинеферма, от която почти нищо не е останало. В последствие към новоучредената кооперация преминава и кравефермата.  През месец март тя започва и работата на полето. 

След една тежка година от гледна точка на икономическото положение и природните условия, ППОК „Изгрев-93” приключи с печалба. 

Постепенно кооперацията се утвърди като стабилна икономическа структура, в която хората видяха някаква надежда и сигурност.
ППОК „Изгрев-93” предлага следните услуги:  

Растениевъдство – като приоритет в развитието на растениевъдството има зърнопроизводството и предимно производството на хлебно зърно.

Животновъдство – кооперацията ни притежава кравеферма – с дойни крави и телета

Промишлена и търговска дейност, услуги на населението. Тази дейност на кооперацията има преди всичко социална насоченост: разкриване на работни места и опит за регулиране на цените и услугите, които се предлагат на територията на селото.

Кооперацията разполага с фурна, в която произвеждаме годишно над 320 х. хляба и хранителен магазин, магазин за стоки , необходими за личното стопанство, с което се стремим да поддържаме равновесие в цените в другите магазини, въпреки възможностите за нелоялна конкуренция.

Ние предлагаме на нашите клиенти механизирани услуги на конкурентни цени. Произвеждаме също така екологичен биотор.

ППОК „Изгрев-93” е неизменна част от село Царевец. Кооперацията подава ръка на всеки, който има нужда. Кооперацията е генерален спонсор на фестивала Фолклорен извор 2011.

Ключови думи:
ППОК ИЗГРЕВ 93, Растениевъдство Царевец, животновъдство Царевец, производство хляб Царевец, хранителни стоки Царевец, PPOK IZGREV 93, производство хлебно зърно, зърнопроизводство Царевец, отглеждане крави, отглеждане телета, говедовъдство Царевец,био производство цело Царевец
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 9745 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории