ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Слънчеви панели, Енергийна ефективност Пламгаз
Пламгаз
Пламгаз
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Слънчеви панели, Енергийна ефективност
населено място: град София / Враждебна
Адрес: жк. Враждебна, ул. 2-ра 54
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПОДДРЪЖКА КАРТА

Пламгаз - Проектиране соларни системи София, Враждебна

Фирма Пламгаз предлага на своите клиенти проектиране и изграждане на соларни системи, котли и ВиК услуги. Седалището на фирмата се намира в град София.

Пламгаз е специализирана фирма, която предлага проектиране и изграждане на соларни системи, котли на твърди горива и ВиК услуги. Фирмата се намира в град София

Проектиране и изграждане Соларни системи от Пламгаз

Пламгаз - проектиране соларни системи СофияПламгаз извършва проектиране и изграждане на соларни системи. За целта фирмата разполага с висококвалифициран екип от специалисти по разработки с освободено и нестандартно мислен. Комбинираме иновативните идеи с вече добре утвърдили се такива и създаваме нови практически решения за соларната индустрия.

Чрез соларните системи на Пламгаз, можете ефективно да уловите слънчевите лъчи и използвате тяхната енергията интелигентно, както за инсталация за подгряване на битова вода, така и в система за подпомагане на отоплението на жилище.

Имаме ясна представа за бъдещето на енергийните пазари и затова непрестанно инвестираме в проучването и разработката на своите продукти.

Слънчеви колектори от Пламгаз София

Пламгаз е фирма в град София, която предлага слънчеви колектори разработени за затопляне на вода и за подпомагане на отоплението на жилища.

Фирмата е специализирана в проектирането и изграждането на инсталации с алтернативни възобновяеми енергийни източници за отопление и соларни инсталации за добиване на битова топла вода. Пламгаз е широко отворена към нововъведения от най-новите модерни технологични продукти на водещите компании, за производство на отоплителна техника и възобновяеми енергийни източници в света.

Вакуумно-тръбни колектори: Панелите на тези колектори се състоят от вакуумни тръби една в друга. Вътрешната тръба е стъклена, със селективно покритие. По този начин слънчевите лъчи се поглъщат и се превръщат в топлинна енергия. Вакуумните тръби имат цилиндрична форма, което позволява да поглъщат слънчевите лъчи през целия ден от всеки ъгъл.

Соларни батерии от Пламгаз София

Пламгаз предлага за своите клиенти соларни батерий, които имат много приложения. Те са подходящи за случаите, когато няма на разположение електрическа енергия от мрежата, например в отдалечени райони. Соларните батерии са под формата на слънчеви панели и се монтират на покривите на сградите. Те могат да бъдат свързани към електрическата мрежа посредством инвертор.

ВиК услуги Пламгаз София

Пламгаз разполага с висококвалифицирани водопроводчици за всякакви ВиК услуги и предлагаме високо професионално ниво на обслужване. Гарантираме за решаването на Вашите проблеми с ВиК инсталации от майстор водопроводчик. Нашият екип е в готовност да посети вашия дом, офис, или заведение за всякакъв проблем с водопроводната и канализационната Ви система и отстраняване на авария и повреда.

Котли на твърди горива от Пламгаз София

Пламгаз - соларни системи СофияПламгаз педлага разнообразие от котли на твърди горива. Котлите са предназначени за централно отопление на малки битови и фирмени обекти, вили и еднофамилни къщи. Koнструирани са за изгаряне на биомаса дърва и дървесни отпадъци, чрез пиролизна дестилация на горивни газове, които осигуряват висока ефективност на горивния процес и екологично безвредна технология.

Котлите на твърдо гориво могат да работят в комбинация с друг отоплителен уред или индивидуално. Съчетанието от два вида котли позволява допълнителна ефективност, тъй като дава възможност за избор на най-изгодния вариант в зависимост от времето, сезона и цената на горивата.

Изграждане водородни клетки за отопление от Пламгаз София

Фирма Пламгаз предлага изграждане на водородни клетки за отопление. Тази система се базира на принципа на електролизно разделяне на: кислород, водород и вода, при което се получава браунов газ. Енергията, за отоплението на водата е минимална, което води до нисък разход на електроенергия необходима за отопление. Не е нужно складирането на големи количества газ, което прави системата безопасна. Системата може да се адаптира към съществуващи отоплителни инсталации. Предлагаме проектиране и изграждане на нови отоплителни инсталации. Новата технология гарантира бърза възвращаемост на инвестицията с нисък разход на електроенергия.

Ключови думи:
проектиране соларни системи София, слънчеви колектори София Враждебна, ВиК услуги София Враждебна, котли отопление София Враждебна, Пламгаз, Plamgaz, соларни системи София Кремиковци, изграждане соларни системи София, проектиране соларни системи София, изграждане соларни системи София, поддръжка соларни системи София, проектиране водопровод София, изграждане водопровод София, поддръжка водопровод София, проектиране канализация София, изграждане канализация София, поддръжка канализация София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9159 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории