ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ село Богданица
ОУ село Богданица
ОУ село Богданица
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Пловдив - област / Община Садово
Адрес: с. Богданица, ул. Първа 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОЕКТИ КАРТА

ОУ село Богданица - Основно училище в село Богданица, Област Пловдив

ОУ село Богданица е основно училище в Община Садово, Област Пловдив, в което се извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас. Обучението се извършва в една смяна.

ОУ село Богданица - Основно училище в село Богданица, Област ПловдивОУ село Богданица е основно училище в Община Садово, Област Пловдив. В учебното заведение се извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас. Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели.

Основно образование от ОУ село Богданица, Област Пловдив

В ОУ село Богданица се извършва обучение на ученици за придобиване на диплома за основно образование. Изборът на учебно заведение, за ученици от 1 до 8 клас е от много важен, тъй като именно тогава в децата се създават и изграждат, навици и дисциплина. Избирайки ОУ село Богданица,  Вашите деца ще получат качествено основно образование. За възпитаниците ни предоставяме, нужната подготовка и база от знания за тяхната реализация и бъдещо развитие.

Обучение ученици от ОУ село Богданица, Област Пловдив

ОУ село Богданица разполага с екип от мотивирани и квалифицирани педагози и преподаватели, които полагат нужните грижи за възпитанието и обучението на Вашите деца. Обучението, предлагано в Основно училище в село Богданица е на високо ниво. По-голяма част от възпитаниците на учебното заведение, след завършване на осми клас, продължават обучението си в гимназии разположени на територията на цялата страната.

Материална база на ОУ село Богданица, Област Пловдив

ОУ село Богданица разполага с много добре поддържана материална база, която е предпоставка за качествено обучение на ученици. Целта, която следва основното училище е да изгради в децата, самочувствие на компетентни и знаещи личности. ОУ село Богданица разполага с библиотека, голяма спортна площадка. Класните стаи и кабинети, са оборудвани с необходимите средства, които служат за подпомагане и улесняване на учебния процес в училището.

Прием на ученици от 1 до 8 клас в ОУ село Богданица, Област Пловдив

ОУ село Богданица извършва прием на ученици от 1 до 8 клас. Училището е разположено на територията на Община Садово, Област Пловдив и приема за обучение деца от селото и околността. Мисията на преподавателите от ОУ село Богданица е да формират личности с отлични умения и самостоятелно мислене. За обучението и възпитанието на децата Ви, разполагаме с преподаватели и педагози с богат и дългогодишен практически опит.

Ключови думи:
основно училище село Богданица, основно образование село Богданица, прием ученици село Богданица, основно училище Община Садово, основно училище Област Пловдив, обучение ученици село Богданица Пловдив, основно образование Пловдив, основно образование Садово, OU selo Bogdanica
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6196 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории