ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Оптики оптика и очен кабинет ДРЪСТЪР
оптика и очен кабинет ДРЪСТЪР
оптика и очен кабинет ДРЪСТЪР
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Диоптрични очила
Контактни лещи
Слънчеви очила
дейност: Медицина и здравеопазване / Оптики
населено място: град Силистра / Плиска
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС УСЛУГИ КАРТА

оптика и очен кабинет ДРЪСТЪР - Диагностика на зрение и изработка на очила в Силистра

Оптика Дръстър изработва диоптрични и слънчеви очила с автомат Huvitz.Също така предлага на своите клиенти богата гама от контактни лещи и разтвори за тях.Оптиката разполага и с очен кабинет,оборудван със специален апарат за дигитална рефракция и определяне на състоянието на очите.

Драстър е оптика която разполага с очен кабинет,изработва и предлага диоптрични и слънчеви очила,контактни лещи и разтвори за тях.

В оптика Драстър ние извършваме прегледи,изследвания и лечение на всички видове очни заболявания. Не е задължително да имате напрежение в очите,сълзене,парене,сърбеж или други симптоми за да си направите този преглед.В офталмологичния кабинет може да се извърши диагностика на зрението и да се определи степента на далекогледство и късокледство  чрез корекция на очила или лещи.

Диоптричните очила служат като инструмент за коригиране на зрението.Те се изработват с помощта на прозрачни лещи или както ние ги наричаме стъкла и рамка която може да бъде метална или пластмаса.

Слънчевите очила се изработва от неоптичен полимер,които осигурява защита срещу ултравиолетовите лъчи.При избор на цвят на стъклата също има значение:ако изберете червен или оранжев е установено че влияят на психиката,жълтият е прекалено светъл за светлината от слънцето.За безопасни се смятат зеленият,сивият, зеленият и кафявият цвят – те най-добре поглъщат излъчването и дори успокояват очите.

Когато очният преглед е направен в Оптика Драстър, ние даваме 100% гаранция, че ще виждате с изработените във  Драстър очила.

Ключови думи:
очен лекар Силистра, оптика и очен кабинет Слистра, оптика Силистра, изработка очила Силистра, изработка диоптрични очила Силистра, продажба контактни лещи Силистра, очен преглед Силистра, продажба очила Силистра, разтвор контактни лещи Силистра, диоптрични очила Силистра
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10178 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории