ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Облекло и обувки Облекло-работно, фирмено, униформено ОЛИМП
ОЛИМП
ОЛИМП
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Облекло и обувки / Облекло-работно, фирмено, униформено
населено място: град Бургас / Лазур
Адрес: ул. "В. Петлешков" №76
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

ОЛИМП - Внос и продажба на предпазна екипировка в Бургас

ОЛИМП внася и търгува с предпазна екипировка на водещи производители.Предлага защита за главата,ръцете и краката;работно облекло;височинна защита;диелектрични средства;знаци за безопасност и означителни съоръжения.

Фирма Олимп е с основна дейност внос и търговия на предпазна екипировка.Ние предлагаме защита за краката,главата,ръцете,височинна защита,работно облекло и други артикули.

Защитата за крака включва стоките маратонки,сандали,обувки,ботуши,боти,продукти от ПВЦ материали и аксесоари.Артикулите от PVC материали които предлагаме са галоши,ботуши до таза и полугащиризон тип рибарски.Аксесоарите за крака са стелки,спрейове и чорапи.Спейовете са антибактериални и освежаващи,а стелките са перфорирани за по добра циркулация на въздуха,незадържащи миризма и противоплъзгащи.

Към предпазната екипировка за главата предлагаме защитни очила,слухова защита,шитове и визори,предпазни каски и аксесоари,принадлежности за почистване и други стоки.

За да предпазим Вашите ръце,Ние внасяме и продаваме ръкавици комбинирани от плат и кожа,модели само от кожа,текстилни,топлозащитни,химически и медицински ръкавици и ръкавици за агресивни среди.

За височинната защита сме се погрижили да набавим стъпки и въжета,карабонери,въжета с енергиен абсорбатор, позициониращи въжета и колани,осигурителни линии,устройства за спасяване,самонавиващи се въжена и други.

Продуктовата гама на предлаганото от нас работно облекло включва ризи и тениски,сигнално работно облекло, зимно и лятно работно облекло,трудногоримо и облекла от RU,PA I PVC.

В фирма Олимп периодично се оценяват ефикасността и ефективността,осъществяват се превантивни и коригиращи действия при получили се несъответствия.Във връзка с това се извършва, планиране, определяне, контрол,внедряване,подобряване процесите оказващи влияние върху безопасните и здравословни условия на труд.

Екипът на компанията ни ще се радва ако успеем да задоволим изискванията на всеки един клиент.

Ключови думи:
внос предпазна екипировка Бургас,продажба предпазна екипировка Бургас,търговия работно облекло,продажба диелектрични средства Бургас,продажба знаци безопастност Бургас,търговия означителни съоръжения Бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 6479 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории