ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Битова химия почистващи препарати Митикон ЕООД
Митикон ЕООД
Митикон ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лека промишленост / Битова химия почистващи препарати
населено място: Варна - област / Община Провадия
Адрес: град Провадия, ул. Желез Йорданов 2А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКТИ КАРТА

Митикон ЕООД - Производство на почистващи препарати в Провадия

Фирма Митикон град Провадия извършва производство и продажба на почистващи препарати. Компанията предлага препарати за почистване на фаянс, печки и бани, препарати за избелване и дезинфекция, както за премахване на котлен камък.

Производство на почистващи препарати от Митикон град Провадия

Фирма Митикон град Провадия е с основна дейност производство и продажба на почистващи препарати. В продуктовата гама на компанията ще намерите голямо разнообразие от препарати за почистване на:

  • бани, кухни и сервизни помещения
  • фаянс и теракот
  • мозайка и мрамор
  • грилове и печки
  • препарат за измиване на чаши, домакински съдове, сребро и алуминий
  • препарат за дезинфекция, избелване и премахване на котлен камък
  • стъклопочистващ препарат

Митикон ЕООД - Производство на почистващи препарати в ПровадияВ годините на своята кариера, фирма Митикон, непрекъснато увеличава производствения си капацитет, инвестира в технологично оборудване и квалифициран персонал.

Продажба на препарати за почистване на фаянс, печки, бани в Провадия

Митикон град Провадия предлага в търговската мрежа богато разнообразие от препарати за почистване на фаянс, печки и бани. Нашата асортиментна гама включва различни по обем и вид опаковки, богато разнообразие от аромати и цветове. Професионалните почистващи препарати са произведени по специална формула, като всеки вид е предназначен за почистването на различни повърхности.

Препарати за избелване и дезинфекция в град Провадия

В категория препарати за избелване, фирма Митикон град Провадия предлага Провадийска белина. Нашата белина е подходяща за дезинфекция на повърхности и избелване на тъкани, както за битова, така и са професионална употреба. В зависимост от това за какво ще я използвате ( дезинфекция, избелване или пране ), начинът за употреба е различен. Провадийската белина е подходяща за дезинфекция и измиване на съдове, подове, чинии, прибори за хранене, санитарни възли.

Препарати за премахване на котлен камък от Митикон град Провадия

Фирма Митикон град Провадия извършва производство на препарати за премахване на котлен камък. Предлагаме киселинен препарат за премахване на котлен камък от минерален характер. Предлаганият от нас препарат, намира приложение за разграждане на котлен камък по съдомиялни и перални машини, кафе машини, нагреватели охладителни системи. Препарата Холекс изчиства до блясък повърхностите и не разяжда метала.

Митикон град Провадия е създадена през 1992 година с основна дейност производство на битова химия. Първоначално произвеждаше само веро, кислол и белина, а месеци след това започва производство на натриев сулфат, натриев хипохлорит и прах за пране. В момента продуктовата гама на Митикон включва, препарати за почистване на: бани, теракот, фаянс, грилове, печки и други уреди и помещения.

Ключови думи:
производство почистващи препарати Провадия, продажба почистващи препарати Провадия, препарати почистване фаянс Провадия, препарати почистване печки Провадия, препарати почистване бани Провадия, препарати избелване Провадия, препарати дезинфекция Провадия, препарати премахване котлен камък, препарат почистване теракот Провадия, препарат почистване мозайка Провадия, препарат почистване мрамор Провадия, препарат почистване грилове Провадия, препарат почистване печки Провадия, стъклопочистващ препарат Провадия, производство перилни препарати, сода каустик Провадия, Mitikon EOOD
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8416 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории