ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински лаборатории МДЛ Доктор Искрен Калчев
МДЛ Доктор Искрен Калчев
МДЛ Доктор Искрен Калчев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински лаборатории
населено място: град Разград / Възраждане
Адрес: ул. П. Р. Славейков №12
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС НЗОК КАРТА

МДЛ Доктор Искрен Калчев - Медико-диагностична лаборатория в Разград

МДЛ Д-р Искрен Калчев е медико-диагностина лаборатория в Разград. В не се извършва излседване на биологичен материал, цитологични и биохимични изследвания.

Медико-диагностична лаборатория доктор Искрен Калчев Разград

МДЛ Д-р Искрен Калчев е медико-диагностична лаборатория в гр. Разград. В лабораторията се извършва: изследвания на биологичен материал, цитологични и изследвания. МДЛ Д-р Искрен Калчев предлага пакет обща и клинична патология ВСМДИ, както и пакет обща и клинична патология. МДЛ Д-р Искрен Калчев работи с НЗОК.

Изследвания на биологичен материал в МДЛ д-р Искрен Калчев Разград

МДЛ доктор Искрен Калчев в град Разград  се извършват изследвания на биологичен материал. В лабораторията се изследват всички видове биологични материали като: кръв, урина и други биологични материали материали. Процедурите на вземане на биологичен материал от пациента са от съществено значение за отстраняване и намаляване на риска от евентуални заболявания. За това е необходимо стриктно да се спазват общоприетите изисквания в предлабораторния етап на анализа. Преди и по време на вземането на материал за изследване се осигурява физически и психически покой на пациента. Кръв за изследване се взема по възможност в седнало положение на пациента. При повторни и следващи изследвания, кръвта се взема в същото положение на тялото, както при предходното вземане, за да се осигури сравнимост на резултатите.

Цитологични изследвания от МДЛ доктор Искрен Калчев Разград

В МДЛ доктор Искрен Калчев се извършват цитологични изследвания. Тези изследвания представляват микроскопски анализ на клетките, ексфолирани от повърхността на маточната шийка и от цервикалния канал за белези на атипизъм. Прилагат се като скринингов метод за откриване на преканцерозите на шийката на матката.

В съпровождащата цитонамазките документация се дават свдения за лъчеви изследвания, менструалния цикъл, приемани хормонални препарати или други обстоятелства, предизвикващи промени в ексфолираните клетки.

Биохимични изследвания от МДЛ доктор Искрен Калчев Разград

Медико-диагностична лаборатория Искрен Калчев в град Разград извършва биохимични изследвания. Те отразяват състоянието на бъбреците, черния дроб, панкреаса, захарния и липидния (мастния) статус. Най-разпространените биохимични изследвания са:

  • Глюкоза
  • Креатин
  • Пикочна киселина
  • АсАТ (ГОТ) и АлАТ (ГПТ)
  • Общ белтък и други.

Медико-диагностична лаборатория Доктор Искрен Калчев в град Разград е оборудвана с модерна техника и апаратура, отговаряща на изискванията за качество при лабораторнит изследвания. В лабораторията се извършват изследвания на пациентите в кратки строкове и прецизност.

Ключови думи:
МДЛ Доктор Искрен Калчев, медико-диагностична лаборатория Възраждане Разград, изследвания биологичен материал Разград, цитологични изследвания Разград, биохимични изследвания Разград, пакет обща патология ВСМДИ Разград, клинична патология Разград, MDL Doktor Iskren Kalchev
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7693 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории