ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници МБАЛ Лайф Хоспитал
МБАЛ Лайф Хоспитал
МБАЛ Лайф Хоспитал
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Бургас / Изгрев
Адрес: бул. Димитър Димов (Панорамен път)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЕКИП КАРТА

МБАЛ Лайф Хоспитал - Многопрофилна болница за активно лечение в Бургас, кв Изгрев

МБАЛ Лайф Хоспитал е многопрофилна болница за активно лечение в гр. Бургас, кв. Изгрев. Лечебното заведение разполага с отделения по: хирургия, ортопедия, неврохирургия, урология, педиатрия, реанимация, гастроентерология, анестезиология и интензивно отделение и вътрешни болести.

Лайф Хоспитал е Многопрофилна болница за активно лечение на територията на град Бургас. Клиниката разполага с шест отделения, множество медицински кабинети и лаборатории, модерна апаратура и голям екип от специалисти.

Отделенията, създадени към болницата са: хирургия, ортопедия, неврохирургия, урология, педиатрия, реанимация, гастроентерология, анестезиология и интензивно отделение и вътрешни болести.

В лечебното заведение функционират и множество кабинети. Част от тях са: образна диагностика, кабинет по урология, хирургия, вътрешни болести, кардиология, неврохирургия, УНГ, гастроентерология, ортопедия и травматология, падиатрия, кабинет за психологично консултиране, анестезиология и интензивно лечение, онкотерапия, ендокринология и болести на обмяната и кабинет акушерство и гинекология.

Лайф Хоспитал разполага с микробиологична, патохистологична, полифункционална, серологична и клинична лаборатория в която се извършват над 600 вида изследвания. Освен това в клиниката има и психологическа лаборатория за водачи на МПС.

Болницата е оборудвана с модерна апаратура, допринасяща за бързото и точно диагностициране и лечение на дадено заболяване. Разполагаме с ангиограф за интервенционална кардиология, артроскоп, скенер, два ехографа, лапароскоп, графичен и рентгеноскопичен апарат, фиброколоноскоп и фиброгастродуоденоскоп.

Освен знанията и уменията на специалистите, за пациента са важни и удобството и комфорта. Ние от МБАЛ Лайф Хоспитал сме създали болнични стаи с по 2 легла, оборудвани с телевизор, собствен санитарен възел, интернет и климатик. Разполагаме и с Вип стая – с едно легло, а също и с детски стаи за най-малките пациенти, създаващи спокойствие и домашен уют.

МБАЛ Лайф Хоспитал е модерно оборудвано лечебно заведение, което разполага със специалисти в отделни области на медицината.

Ключови думи:
многопрофилни болници Изгрев Бургас, Медицински център Лайф Хоспитал, хирургия Изгрев Бургас, ортопедия травматология Изгрев Бургас, неврохирургия Изгрев Бургас, урология Изгрев Бургас, болести УНГ Изгрев Бургас, вътрешни болести Изгрев Бургас, кардиология Изгрев Бургас,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 14948 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории