ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Металообработка Кнезим
Кнезим
Кнезим
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Метални изделия / Металообработка
населено място: Плевен - област / Община Кнежа
Адрес: гр. Кнежа Индустриална зона
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОИЗВОДСТВО КАРТА

Кнезим - Производство на спирателна арматура в Кнежа, Плевен

Кнезим АД е специализирана в производството на регулираща и спирателна тръбопроводна арматура и отливки от чугун, неръждаема и въглеродна стомана. Дружеството се намира в град Кнежа.

Фирма Кнезим АД е специализирана в производството на регулираща и спирателна тръбопроводна арматура и отливки от чугун, неръждаема и въглеродна стомана. Базата на дружеството се намира в град Кнежа, Област Плевен.

Кнезим АД град Кнежа е фирма с основна дейност производство на промишлена арматура.Тя намира приложение в технологични линии и инсталации, където е необходимо управление на протичането на флуиди с различни параметри.

Производство на регулираща и спирателна тъбопроводна арматура Кнежа

Кнезим АД е фирма в град Кнежа, Област Плевен, която извършва производство на промишлена арматура - регулираща и спирателна тръбопроводна арматура.

Спирателните и регулиращите арматури, намират приложение в области като: нефтохимическата и химическата промишленост,енергетиката, корабостроенето и системите за водоснабдяване и  отопление. Дружеството ни притежава лиценз, закупен от немската фирма HONEYWELL, който ни дава възможност да произвеждаме стоманена арматура.

Отливки от чугун, неръждаема и въглеродна стомана Кнезим АД, Плевен

Освен производство на арматура, извършваме и поръчки за отливане на детайли от неръждаема и въглеродна стомана и чугун. Кнезим АД предлага на клиентите си ремонт на арматура, независимо дали е наше производство.

Компанията ни извършва затворен цикъл на производство: от отливката до изпитание на готовите изделия. Производствената ни база е оборудвана със съвременна техника, отговаряща на изискванията на технологичния.

Нашата цел е да задоволим търсеното в търговската мрежа и удовлетворим изискванията на клиента. Кнезим ще Ви предостави информация за нововъведения на пазара.

Ключови думи:
производство спирателна арматура Кнежа, производство тръбопроводна арматура Кнежа, производство регулираща арматура Кнежа, производство отливки чугун Кнежа, производство отливки стомана Кнежа, производство спирателни кранове Кнежа
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8957 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории