ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи Пантера 25
Пантера 25
Пантера 25
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: град София / Малашевци
Адрес: ул. Малашевска 12А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РЕСОРИ КАРТА

Пантера 25 - Автосервиз за ресори в град София, Малашевци

Пантера 25 развива своята дейност в областта на специализирания сервиз на ресори. Фирмата предлага ресори за джипове, бусове, леки и тежкотоварни автомобили.

Специализиран сервиз на ресори от Пантера 25 в град София

Пантера 25 развива своята дейност в областта на специализирания сервиз на ресори. Фирмата предлага ресори за джипове, бусове, леки и тежкотоварни автомобили, нови и втора употреба, амортисьори за камиони. Пантера 25 извършва монтаж, демонтаж, ремонт на ресори и ходова част, шпренгване. Изработва всичко видове ресори и ресорни скоби. Дружеството се намира в град София.

Ресори за леки и тежкотоварни автомобили от Пантера 25 в град София

Пантера 25 е автосервиз на територията на град София за монтаж, демонтаж и ремонт на ресори за всички видове автомобили. Пантера 25 изработва и предлага ресори за леки, товарни и лекотоварни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета.

Дружеството предлага: комплект ресори за всички видове автомобили, главен и втори лист, листове по избор, тампони, бронзови втулки, сентер болт и скоби за ресори с всякакви размери.

Пантера 25 разполага със сервиз и магазин на територията на град София. За изработка и монтаж на ресори за Вашия автомобил, бус или камион. Фирмата разполага със специализирано висококачествено оборудване за целта. В дружеството работят квалифицирани служители с богат дългогодишен и практически опит.

Амортисьори за камиони от Пантера 25 в град София

Фирма Пантера 25 в град София предлага нови и втора употреба амортисьори за всички марки и модели камиони. Извършваме търсене на амортисьори по марката, модела и модификацията на Вашия автомобил. При нужда от помощ и съдействие за намирането на вашия амортисьор може да се доверите изцяло на професионалистите  работещи във фирма Пантера 25 в град София.

Ключови думи:
Пантера 25, автосервиз ресори София, ресори сервиз София, сервиз ресори София, ресори за леки автомобили София, ресори за тежкоттоварни автомобили София, ресори за лекотоварни автомобили София, ресори товарни автомобили София, монтаж на ресори София, сервиз ресори София, сервиз ходова част София, шпренгване София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12290 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории