ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Металообработка ГИТ Инженеринг
ГИТ Инженеринг
ГИТ Инженеринг
ОБОРУДВАНЕ
Топене на метали и сплави
Обемно индукционно нагряване
Повърхностно закаляване
дейност: Метални изделия / Металообработка
населено място: град Габрово / Широк център
Адрес: ул. Орловска 166А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОЕКТИРАНЕ КАРТА

ГИТ Инженеринг - Обработка на метални детайли в град Габрово

ГИТ Инженеринг е фирма, която предлага индукционно нагряване и термообработка на метални детайли. Компанията се намира в град Габрово.

ГИТ Инженеринг е фирма в град Габрово, която предлага индукционно нагряване и термообработка на метални детайли. Фирмата е съставена от специалисти с дългогодишен опит и стаж при обработката на метални детайли.

ГИТ Инженеринг предлага на своите клиенти проектиране и внедряване на висококачествени технологии за: Преобразуватели и машини за обемно нагряване на заготовки преди горещо щамповане, Комплексни участъци за топене на черни и светни метали в индукционни тигелни пещи с вместимост от 60 до 2500 кг, Генератори и машини за повърхностно закаляване на стоманени детайли.

Индукционно нагряване на метали от ГИТ Инженеринг

В ГИТ Инженеринг се предлага индукционно нагряване на метали. Това е метод за безконтактно нагряване на материали за реализация на производствени операции, като закаляване, заваряване, отвръщане, топене на метали в металургията, който използва електромагнитната индукция, създадена от протичането на високочестотен електрически ток. Методът на индукционно нагряване на метали се прилага при производствени операции свързани с обработка на електропроводими материали.

ГИТ Инженеринг е фирма в град Габрово, която разполага с екипи от квалифицирани специалисти за индукционно нагряване на метали.

Термообработка на метални детайли от ГИТ Инженеринг

ГИТ Инженеринг в извършва термообработка на метални детайли. Това е метод, който цели промяна на структората и свойствата на металите в желано направление, чрез нагряване до опрделени температури, задържане и охлаждане с различии скорости. ГИТ Инженеринг разполага с висококвалифицирани специалисти в сферата на термообработката на метали.

В ГИТ Инженеринг може да Ви бъдем полезни при решаването на различни технологични проблеми при топене на метали и сплави, закаляване на детайли, обемно нагряване, както и изработката на индуктори за всички тези технологии.

ГИТ Инженеринг изпълнява проектиране, изработка, рециклиране и ремонт на индукционни съоръжения на повишена честота, обучение на персонала, проектна документация за строително монтажни работи, наладка и пускане в експлоатация, сервиз и доставка на резервни части.

Ключови думи:
Индукционно нагряване метали Габрово, термообработка метални детайли Габрово, индукционно нагряване метални детайли габрово, термообработка метални детайли Габрово, проектиране индукционни съоръжения Габрово, изработка индукционни съоръжения Габрово, рециклиране индукционни съоръжения Габрово, ремонт индукционни съоръжения Габрово, Оборудване топене метали Габрово, Оборудване топене метали сплави Габрово, Оборудване обемно индукционно нагряване Габрово, Оборудване повърхностно закаляване Габрово
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 11751 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории