ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие Елт 1
Елт 1
Елт 1
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: Варна - област / Община Ветрино
Адрес: с. Неофит Рилски, под Eлектроцентралата
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АРЕНДАТОРСКА ДЕЙНОСТ КАРТА

Елт 1 - Отдаване на земеделски земи под аренда и наем в село Неофит Рилски

Фирма Елт 1 развива своята дейност в областта на селското стопанство. Упражнява и арендаторска дейност. Дружеството е един от основните арендатори в област Варна, общините Суворово, Провадия и Ветрино.

ЕЛТ 1 ЕООД е земеделска фирма, занимаваща се със селско стопанство. Фирмата изкупува земи и наема под наем и аренда обработваеми площи в област Варна.

Дружеството изкупува земи в общините Суворово, Ветрино и Провадия. Чрез спазването на зададените срокове, изплащане на време, индивидуалният подход и професионално отношение към клиентите си, ЕЛТ 1 е един от лидерите арендатори в района на област Варна.

ЕЛТ 1 наема земи под наем и аренда при сключен писмен договор, заверен и подписан пред нотариално лице. За отдадената за обработка земя, фирмата изплаща възнаграждение под формата на продукция или парични средства. Наемът за земята се изплаща след приключване на стопанската година.

Ние Ви предлагаме добри цени за земите в област Варна, като най-голям интерес представляват обработваемите площи в общините Провадия, Ветрино и Суворово в землищата на селата: Староселец, Петров дол, Неофит Рилски, Дръндар, Чернево, Левски и град Суворово.

Цените на земеделските земи, както предлагането и търсенето им, са твърде динамични. Въпреки това, ние от ЕЛТ 1 се стараем да бъдем максимално полезни, като дадем бърз и компетентен отговор на всичките въпроси свързани с управлението и покупко-продажбата на притежаваните от Вас земи. 

Фирма ЕЛТ 1 обработва земи в района и се занимава с производство и реализация на селскостопанска продукция. Кооперацията се намира в село Неофит Рилски.

Ключови думи:
Селско стопанство Неофит Рилски, арендатори Варна, арендатори общините Суворово, арендатор Провадия, арендатори Община Ветрино
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10928 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории