ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Каучукови изделия, ремъци ЕЛАСТ МЕТАЛ ПЛЮС
ЕЛАСТ МЕТАЛ ПЛЮС
ЕЛАСТ МЕТАЛ ПЛЮС
ПРОДУКТИ
Валове за офсетов печат
Валове за ламиниращи машини
дейност: Лека промишленост / Каучукови изделия, ремъци
населено място: град Пловдив / Кършияка
Адрес: ул. "Полковник Бонев" №14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЕЛАСТ МЕТАЛ ПЛЮС - Производство на гумени, гумено-метални, гумено-текстилни изделия и изделия от полиуретан в Пловдив

Фирма Еласт Метал Плюс ЕООД произвежда и продава гумени,гумено-метални,гумено-текстилни изделия и изделия от полиуретан.Базата на компанията се намира в град Пловдив.

Основната дейност на фирма Еласт Метал Плюс е производство на гумено метални,гумени и гумено текстилни изделия от полиуретан.Компанията ни рецклира и изработва валове за ламиниращи машини,флексопечат,офсетов печет,валове за санитарни хартии и други продукти.

Изработката  на гумено-металните и гумени консумативи включва подложки за отрезни ножове от полиуретан и каучук,вакуук захвати и ракелни ножове.Ние изработваме гумено текстилни и гумено метални изделия за автобуси,лекотоварни автомобили,трактори и други предлагаме тампони,О пръстени,комплекти за ремонт на пневмохидравлични, хидравлични и  пневматични възли.

Валовета за офсетопечатите който произвеждаме са твърди,овлажняващи и мастилни.Твърдите за еластоплатови и хромови,овлажняващите води и алкохолни предназначение за работа с или без чорап,а мастолните са наносни,преносни и разтрични.

Валовете за флексопечат са мастилни и за предназначени за печат върху полимерни материални,картон или хартия и са подходящи за работа с много видове мастила.

За ламиниращи машини предлагаме валове за разролващи и сгъващи машини,валове за нанасяне на UV лак,воалове за етикиращи машини,профилни или гладки,валове за топъл или студен ламинат и други.

Предимствата на това да изберете изделия изработени от полиуретан са че той е устойчив на корозия и абразия,притежава висока еластичност,устойчив на масла,основи,кисвлини,разкъсване и на атмосферни фактори.

Ключови думи:
производство гумени изделия Пловдив,производство гумено метални изделия Пловдив, производство гумено текстилни изделия Пловдив,производство полиуретанови изделия Пловдив, изработка валове Пловдив,рециклиране валове Пловдив,Валове офсетопечатите Пловдив,валове флексопеча Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 12542 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории