ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-УНГ - уши, нос, гърло Д-р Дафинка Димитрова Василева
Д-р Дафинка Димитрова Василева
Д-р Дафинка Димитрова Василева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-УНГ - уши, нос, гърло
населено място: град Пловдив / Широк Център
Адрес: бул. България № 234, Ет. 14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ УНГ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Д-р Дафинка Димитрова Василева - Лекар по УНГ болести в град Пловдив

Д-р Дафинка Димитрова Василева е лекар специалист по УНГ болести. Лекарят предлага аудиометрия, диагностика и лечение на УНГ заболявания в град Пловдив.

Лекар по УНГ болести Д-р Дафинка Димитрова Василева  Пловдив

Доктор Дафинка Димитрова - Василева е лекар по УНГ болести, практикуващ своята основна дейност на територията на град Пловдив. Доктор Василева извършва аудиометрия, диагностика и лечение на УНГ заболявания при деца и възрастни.

Специалността уши-нос-гърло (УНГ) се занимава с диагностика и лечение на проблеми със синусите, ушите, гърлото, проблеми при хъркане и спане и други оплаквания на пациенти.

Диагностика УНГ заболявания от Д-р Дафинка Димитрова Василева Пловдив

В своя кабинет по УНГ в град Пловдив, Доктор Дафинка Димитрова Василева извършва диагностика и лечение на УНГ заболявания. Доктор Василева е специалист в областта на ушните, носните и гърлените болести, извършващ диагностика на заболявания свързани със: затруднено носно дишане, синузит, гласови разстройства, сънната апнея и хъркане, възпаления на вътрешното и външното ухо, отити, фарингит и други.

Лечение УНГ заболявания от Д-р Дафинка Димитрова Василева в град Пловдив

Доктор Дафинка Димитрова Василева е лекар по УНГ заболявания в град Пловдив, извършващ лечение на заболявания при проблеми с гърлото. Тези симптоми могат да се забележат при заболявания като: хроничен фарингит, листериоза, възпаление на сливиците, абсцес в гърлото, хреми и ангини. От основно значение за правилното лечение на УНГ заболявания е навременната реакция на пациента и лекарят. Доктор Дафинка Димитрова Василева препоръчва на пациентите си да извършват редовни профилактични прегледи на гърлото, носната кухина и ушите, за да се избегне появата на подобни заболявания и тяхното влошаване.

Проблемите с носа и синусите изискват лечение с противовъзпалителни лекарствени средства, отпушващи капки, промивки, лечение с антибиотици, а в някой случай дори е нужна и оперативна намеса. Увеличена трета сливица води до главоболие, дишане през устата,  хъркане и други неприятни оплаквания.

Аудиометрия от Доктор Дафинка Димитрова Василева в град Пловдив

Доктор Дафинка Димитрова Василева разполага с диагностичен аудиометър предназначен за говорна аудиометрия, изчисляващ степента на загубата на слуха, както и за извършване на видовете аудиометрични тестове: свръх чувствителни и трудно възприемчиви, скринингови изследвания. Чрез аудиометрия може да се определи типа на нарушението на слуха и да се препоръча най-подходящата терапия за неговото възстановяване.

Ключови думи:
лекар УНГ Пловдив, лекар УНГ болести Пловдив, лечение УНГ заболявания Пловдив, диагностика УНГ заболявания Пловдив, лечение гърлени болести Пловдив, аудиометрия Пловдив, лечение проблеми слух Пловдив, лечение синуси Пловдив, лечение гърло Пловдив,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7485 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории