ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Школи и курсове АВТОШКОЛА ЕКСПРЕС В
АВТОШКОЛА ЕКСПРЕС В
АВТОШКОЛА ЕКСПРЕС В
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Услуги
дейност: Наука, образование / Школи и курсове
населено място: град София / Студентски Град
Адрес: ул. "Проф. Кирил Попов"
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АВТОШКОЛА ЕКСПРЕС В - Шофьорски курсове, Възстановяване контролни точки СТУДЕНТСКИ ГРАД в СОФИЯ

AVTOSHKOLA EKSPRES B SOFIA, АВТОШКОЛА ЕКСПРЕС В предлага шофьорски курсове съобразени с най-новите европейски изисквания и стандарти. Школата извършва и опреснителни обучения, а също така възстановява отнети точки чрез допълнително обучение. Офисът на школата се намира в град София.

Шофьорски-Курсове-officeАвтошкола Експрес В  предлага обучение съобразено с най-новите европейски изисквания и стандарти. Автошколата разполага с модерни кабинети оборудвани с всички необходими материали за провеждане на учебния процес. Автомобилите в автошколата са актуални към днешния ден.Експрес В предоставя правото на всеки клиент да си избере един от автомобилите в зависимост от предпочитанията на всеки един. Всички автомобили са оборудвани с допълнителни педали отдясно и допълнителни пътепоказатели за инструктора, които спомагат за сигурността по време на управление.Автошколата разполага със следните автомобили: FIAT Grande Punto, Ауди А3, Пежо 307, Фолксваген Голф кабриолет, КИА сийд, Тойота Корола, БМВ 320D, Opel Astra, Opel Tigra.

Автокурс-officeПреподавателите на Експрес В са се утвърдили във времето като професионалисти. Те както и целият екип на автошколата се стремят да постигнат високо качество на обучение с търпение и усърдна работа.Автошколата е съпричастна в усилието на клиентите да се сдобият с шофьорска книжка и да станат пълноправни участници в движението.Вниманието, сигурността и човешкото отношение са много важни за всеки учебен процес.Автошкола Ексрес В дава възможност на своите курсисти да насочват часове по кормуване в удобно за тях време и да избират удобно място за тръгване.
Записването за шофьорски курс се осъществява в офисa на автошколата в Студентски град.

Fiat Grande Punto АвтокурсЕкспрес В предлага шофьорски курс за лек автомобил - категория "В". Той се състои от теоретични занятия и практическа част. Лекциите по теория са нагледно представяне на Закона за движение по пътищата с помощта на изработени за тези цели табла, обяснение на основните и най-важни правила за управление на автомобила и решаване на примерни изпитни листовки. Теоретичните лекции не се заплащат допълнително и са достъпни за всеки, който има желание да ги посещава, дори да не е курсист в автошколата.Практическата част включва 31 кормилни часа, които курсистите могат да насрочат в удобно за тях време. В зависимост от възможността за кормуване шофьорският курс може да продължи минимум 22 дни. Ако курсистите са  по-заети и нямат много свободно време упражненията ще се разпределят, така че шофьорският курс да се включи в рамките на един - два месеца.След завършване на теоретичната и практическата част на Peugeot-308 Шофьорски курсовеобучението, документите се подготвят от фирмата и курсистите се явяват на изпит за водач на МПС (моторно превозно средство) категория В. Той също се състои от теоретична и практическа част. Теорията включва решаване на две изпитни листовки, всяка от 30 въпроса.Всеки има право на 5 грешни отговора. След като се издържи успешно теоретичния изпит се продължава с управление на автомобил в градски условия. Той ще продължи 20-25 минути като ще се проведе с колата с която са се учили курсистите по време на шофьорският курс и в района, в който са се упражнявали.

Цената на курса е 499 лева, като заплащането може да бъде на 2 - 3 вноски, или по ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ BMW 320споразумение. Тази сума включва 31 кормилни часа, теоретични занимания и закона за движение по пътищата, който можете да използвате и за самоподготовка у дома. Допълнително се заплаща само такса за изпита пред ДАА (Държавна Автомобилна Агенция). Тя включва явяване на теоретичен изпит - 50 лв. и на управление – 50 лв.Автошкола Експрес В гарантира, че ще направи нужното за да посрещне с усмивка всеки клиент и да го изпрати с шофьорска книжка.

Ключови думи:
АВТОШКОЛА ЕКСПРЕС В, Шофьорски курсове, Възстановяване контролни точки СТУДЕНТСКИ ГРАД СОФИЯ, EXPRES B, курсове шофьорски, шофьорски курсове, автошколи обучение.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12910 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории