ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция ЗК Казимир 93
ЗК Казимир 93
ЗК Казимир 93
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: Силистра - област / Община Силистра
Адрес: c. Казимир
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКЦИЯ КАРТА

ЗК Казимир 93 - Производство на селскостопанска продукция в Казимир, Силистра

ЗК Казимир 93 е земеделска кооперация в село Казимир, обл. Силистра. Занимава се с производство и търговия на селскостопанска продукция – пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед и рапица.

Производство на селскостопанска продукция в село Казимир, Силистра

ЗК Казимир 93 - Производство на селскостопанска продукция в Казимир, СилистраЗемеделска кооперация ЗК Казимир 93 се намира в село Казимир, област Силистра. Обработва собствени и арендувани земи обхващащи площ около 8 800 дка. На тях кооперацията отглежда:

  • пшеница
  • ечемик
  • царевица
  • слънчоглед
  • рапица

Освен традиционните селскостопански култури, отглежда и ограничено количество люцерна, достатъчна за нуждите на стопаните в селото.

ЗК Казимир 93 разполага със специализирана селскостопанска техника и инвентар за обработката на земите и прибирането на реколтата. През последните години кооперацията е инвестирала сериозни средства в закупуването на нова техника по програми на ЕС и САПАРД.

Освен на съвременната техника, ЗК Казимир 93 дължи успехите в своята дейност и на висококвалифицирания екип от механизатори и технолози, с дългогодишен опит в земеделието.

Производство на пшеница и ечемик от ЗК Казимир 93 в с. Казимир, Силистра

ЗК Казимир 93 за занимава основно с производство на пшеница и ечемик. За целта разполага със специализирана техника за обработка и прибиране на готовата продукция. Произведеното зърно от кооперацията се отличава с издържливост на атмосферните условия и високо качество. Това се дължи на ежегодната селекция на семена и препарати за растителна защита, както и на съобразяването на обработката с особеностите на климата и почвите в региона.

За съхранението на своите добиви ЗК Казимир 93 разполага със складове с вместимост 4 000 тона и специализирана техника за контрол на влажността и температурата в помещенията.

Производство на царевица и слънчоглед от ЗК Казимир 93 в Казимир, Силистра

ЗК Казимир 93 се занимава и с производство на царевица и слънчоглед в обработваните земи в района на село Казимир, област Силистра. За постигането на високи добиви кооперацията залага на специално селектирани хибридни видове съобразени с климата и почвите в региона. Опитът на технолозите и механизаторите е показал, че сортове като слънчогледа и царевицата Майсадур дават отлични добиви и качествена продукция. Това позволява кооперацията да постигне и много добра пазарна цена, която удовлетворява както купувачите така и производителите.

Ключови думи:
зк Казимир 93, земеделска кооперация Казимир 93, zk kazimir 93, zemedelska kooperaciq kazimir 93, селско стопанство Казимир Силистра, земеделие Казимир Силистра, производство земеделска продукция Казимир Силистра, производство селскостопанска продукция Казимир Силистра, търговия земеделска продукция Казимир Силистра, продажба земеделска продукция Казимир Силистра, реализация селскостопанска продукция Казимир Силистра, производство пшеница Казимир Силистра, производство ечемик Казимир Силистра, производство слънчоглед Казимир Силистра, производство царевица Казимир Силистра, производство рапица Казимир Силистра
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12234 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории