ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Вино и винопроизводство Винарска Изба Трифон Зарезан
Винарска Изба Трифон Зарезан
Винарска Изба Трифон Зарезан
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Вино и винопроизводство
населено място: Пловдив - област / Община Родопи
Адрес: с. Брестник, ул. Трети март 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ОТЛИЧИЯ И НАГРАДИ КАРТА

Винарска Изба Трифон Зарезан - Производство на червени вина в с. Брестник, община Родопи

Винарска изба Трифон Зарезан произвежда висококачествени червени вина от собствени лозови масиви в село Брестник, обл. Пловдив. Отглежданите сортове грозде са мерло, мавруд, каберне и рубин.

Винарска изба Трифон Зарезан се занимава с производство на висококачествено червено вино в село Брестник, община Родопи. Избата разполага с лозови масиви, разположени на територията на селото.

Винарска изба Трифон Зарезан произвежда и търгува с червено вино. Избата разполага с необходимото оборудване, за извършване на пълен цикъл в производството на вино.

Винарската изба в село Брестник, притежава масиви от лозови насъждения, в които се отглеждат сортове качествено червено грозде - мерло, мавруд, каберне и рубин.

След като узрее, гроздето се преработва и се оставя да ферментира. Всички процеси, до получаване на виното, стриктно се следят, за спазване на точните правила, за да бъдат запазени, ароматът и вкусовите качества на гроздето.

Винарска изба Трифон Зарезан предлага на любителите на виното, качествено, домашно, червено вино с превъзходен вкус и аромат. В избата работи екип от квалифицирани специалисти в производството на вино. Персонала има натрупан дългогодишен опит и следи за качественото изпълнение на всички протичащи във винарната процеси.

Благодарение на добре изградената фирмена политика избата произвежда вино с невероятен, наситен вкус и запазен, специфичен за сортовете грозде, мирис.

Винарска изба Трифон Зарезан печели през 2008 година, първо и второ място на конкурса за домашано вино, проведен в град Асеновград. Тази награда е гаранция, за високото качество на произведеното вино.

Ключови думи:
винарска изба село Брестник, производство червено вино Брестник, мавруд Асеновград, мерло Асеновград, каберне Асеновград, рубин Асеновград, винарска изба Асеновградско, висококачествени вина Асеноград, лозови масиви Брестник, лозя Брестник, лозови масиви Асеноградско,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 7630 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории