ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Информационни технологии Телекомуникации Валтокс ЕООД
Валтокс ЕООД
Валтокс ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Информационни технологии / Телекомуникации
населено място: град София / Полигона
Адрес: София жк.Полигона, бл.35, вх.Б
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Валтокс ЕООД

"ВАЛТОКС" ЕООД има следните основни предмети на дейност: Проектиране, доставка и монтаж на иновационни интегрирани комуникационни, информационни и технически системи за охрана и сигурност, консултантска дейност, разработване и реализация на инвестиционни проекти, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, производство, внос и износ на стоки.


В отговор на новите изисквания на дигиталния свят Motorola разработи серия цифрови радиостанции предлагащи перфектно качество на звука, създаване на виртуални канали в един радиоканал, трансфер на данни, дълъг живот на батерията и много други.
Нека си отговорим на един по-глобален въпрос - нуждаем ли се въобще от радиостанции при наличие на толкова много алтернативи? Мобилните клетъчни мрежи, фиксираните кабелни и оптични мрежи, всички те се развиват с огромни темпове и предлагат разнообразни услуги. Защо не тях? Оказва се, че все още има сфери на приложения, изисквания и преимущества, които могат да се осигурят само от новите дигитални радиотехнологии.

- специфични сфери на приложение
Има области, където само двупосочните радиовръзки могат осигурят определени услуги с необходимото качество. Здравеопазване, полиция, противопожарни служби, гражданска защита, железопътен транспорт, служби за сигурност, частна охрана, заводи, фирми и много други. Всички те разчитат на сигурна и надеждна комуникация, изградена на базата на собствени автономни радиомрежи.

- икономическа изгодност на системата
Инфраструктура изградена на базата на цифрови радиостанции, може да се изплати за по-малко от 18 месеца, в сравнение с използването на обществените мрежи. Веднъж изградена, системата няма нужда да се заплаща месечна такси и калкулиране на цени на разговори.

- Едно от най-важните предимства на цифровите радиостанции е ефективността на използване на стандартните лицензионни 12,5 kHz и 25 kHz канали. Това се постига чрез използване на специални типове модулациии и Time-Division Multiple Access (TDMA) - достъп с делене по време
 Телефонни централи

Телекомуникационни системи AGFEO и AASTRA

Ефективността на компаниите в днешно време зависи от надеждна, сигурна и независима комуникационна свръзаност. Ето защо Валтокс ЕООД ви предоставя чрез продуктите на AGFEO и AASTRA решения и предложения за малък, среден и корпоративен бизнес. Платформите AGFEO и AASTRA предлагат мобилност, гъвкавост и надеждност, базирани на сигурността и единството. Решенията които предоставяме посрещат всички нужди на компаниите за обмен на глас, данни, текст и видеоинформация на базата на ISDN и IP комуникационни мрежи, както между собствените абонати, така и между абонатите от обществената мрежа. Изграждането на мрежи от централи в IP среда предоставят използването на пълен набор от IPBPX услуги, което води до:

- Намаляване на корпоративните разходи;
- Повишаване на продоктивността;
- Улеснява администратирането и контрола.

AGFEO и AASTRA са разработени на базата на стандартни протоколи на ITU-Ti и IEEE, изградени са на модулен принцип с вграден конфигуратор, позволявайки разширение без допълнителни лицензи. Разрешава допълнително модернизиране с нови софтуерни и хардуерни версии.Преставлява отворена структура за нови функции като изграждане на DECT/GAP, WiFi, IP/стандарт, възможност за видеонаблюдение, Voice server, CTI и др.Съвместими са с SIP, H323, Diffserv, 801.1 Q/p и SNMP, което гарантира лесна интеграция към всяка QoS система и IT мрежа.
 
Canopy

CANOPY® безжичната платформа на Motorola CANOPY® е отговорът на Motorola към бурно развиващият се пазар на безжични устройства за пренос на данни. Като водеща компания в областта на радиокомуникациите, Motorola съчетава в своя нов продукт целият опит натрупан през повече от 50 години лидерство на пазара, като гарантира качество, надеждност, ефективност, висока производителност, сигурност и коректно обслужване на своите клиенти.

CANOPY® представлява цяла гама от безжични устройства за пренос на данни, покриваща потребителски изисквания от всякакъв клас. Мрежа изградена на базата на Canopy® платформа се отличава с по-голяма дистанция на покритие и по-големи скорости на канала за връзка, в сравнение с други подобни безжични мрежи.

Честотен обхват. Всяко Canopy® устройство може да работи на 2,4 GHz, 5,2 GHz, 5,4 GHz и 5,7 GHz. За България интерес представляват обхватите 2,4 GHz и 5,4 GHz. Това са разрешените за общо ползване честотни диапазони, регламентирани с обща лицензия № 220 от 1.10.2004г. Тъй като популярният 2,4 GHz обхват е пренаситен, Canopy® Ви дава възможността и предимството да работите на 5,4GHz с необходимото качество на предоставяната услуга .

Топологии. Canopy® платформата реализира два основи вида топологии на безжичната мрежа – точка до точка (Backhaul) и точка до много точки (Point to Multipoint). Устройствата реализиращи двата варианта се различават както по скорост на данните в канала, така и по дистанция на покритие. За изграждане на връзка тип точка до много точки (PM) са необходими поне една точка за достъп (Access Point AP) и абонатни модули (Subscriber Modules SM). За връзка тип точка до точка се използват две устройства наречени модули за транзитно присъеденяване (Backhauls). Възможно е да се реализира P2P връзка с един Access Point и един Subscriber Module.
 IP камери

IP камерите MOBOTIX са високо-технологични системи които благодарение на тяхната иноваторска концепция и богати технологични възможности, са способни да разрешат много трудни задачи. И какво още, тези камери са изключително надеждни и лесни за експлоатация.
Открийте за себе си какви са предимствата на камерите MOBOTIX и с какво наистина те превъзхождат продуктите на другите производители! Всичко е интегрирано в камерата. Ето какво могат да правят IP камерите MOBOTIX без каквото и да било допълнително оборудване!

Камерите могат да бъдат използвани винаги в екстремни условия студ или горещини; те са атмосферно устойчиви от -30°C до +60°C (-22 до +140°F) и са сертифицирани съгласно IP65
Видеозапис и възпроизвеждане за дълъг период през пръстеновидни буфери за Windows, Linux и Mac сървъри (всички функции са интегрирани в MOBOTIX камерите)
Запис в реално време със звук и високо качество (VGA резолюция (640x480 пиксела), 30 кадъра в секунда) Прецизна детекция за движение в свободно дефинирани полета на изображението благодарение на прецизен сензор - пиксел по пиксел технология (интегриран в камерите)
Контрол върху записа на събитията: Събитията се активират от движение, шум, инфраред, осветеност, превключване, сигнал и т.н.; изображенията се записват преди и след алармата
Контрол на записа по време: Целогодишен календар със запис по всяко време Интегрирани микрофон и високоговорител позволяващи пълна интеграция на звука за наблюдение в реално време и запис Синхронизиране на аудио сигнала (Lip-synchronized audio)
Алармени съобщения активирани от камерата се изпращат чрез e-mail,текстово съобщение или телефонно обаждане (ISDN или SIP)
Двустранна IP телефония (SIP стандарт) с поддръжка на видео (Messenger, SoftPhones, ...) и опция на камерата за дистанционен контрол (напр. отваряне на врата, включване на аларма и др.)
Захранване на камерата дори и през зимата чрез мрежата (Power over Ethernet), тъй като, MOBOTIX камерата не се нуждае от допълнително подгряване, даже при -30°C (-22°F) е достатъчно захранването да бъде само 3 W от мрежата. Уникална технология
IP камерите MOBOTIX печелят с многобройните си функционални възможности!
 Mesh системи

Самоорганизираща се Mesh мрежа

В края на 2004 година Motorola пусна на пазара своята разработка на Mesh Enabled Architecture (MEA). Това е ново поколение безжична самоорганизираща се мрежа, използваща нов начин на управление и администрация. Изключително гъвкава и надеждна, новата архитектура предоставя нови останали без конкуренция и до сега.

Какво е Mesh мрежа?

Мesh е архитектура при безжичните мрежи, в чиято философия е заложен принципът на самоорганизацията. Чрез разработените протоколи за безжично управление е възможно да се прави пълна диагностика, администриране и наблюдение на мрежата от кой да е възел (node). Не е необходимо да се обхождат всички безжични възли и рутери, за да правят настройки и обновяват таблиците с маршутизацията. Всичко това става чрез безжичните протоколи. Нещо повече, отпада необходимостта да свързвате безжичните рутери с кабели към опорната мрежа. Целият трафик е по безжичните интерфейси. Логично е да се запита: няма ли да е сложно администрирането и поддръжката на такава мрежа? Да, сложно е, но е автоматично! Задълженията на администратора са сведени до минимум. Това е едно от най-големите предимства на Mesh мрежата.
Tetra

ТЕТРА е трънкинг радиокомуникационна система, използваща цифрова технология на обработка на сигналите TDMA 25 кHz - (Многостанционарен достъп с временно разделяне на каналите). Това означава че в един стандартен радиоканал (1 носеща честота) се образуват 4 логически канала (слота), които могат да се използват едновременно и независимо един от друг за обмен на информация.

Заедно с възможността за по-ефективно използване на честотния ресурс TETRA дава възможност и за практически неограничени възможности за управление (диспечеризация) на абонатите на системата. Освен това режим DMO (режим за директна радиовръзка между абонатите на радиосистемата на конвенционален симплексен канал) и възможността мобилната радиостанция да се използва като ретранслатор за разширяване на зоната на покритие на радиосистемата, поставя ТЕТРА на най-високо място в йерархията на трънкинг системите. GSM няма функциите които има ТЕТРА и не може да реши проблемите с които ТЕТРА се справя леко.

Опита на Motorola в цифровите системи:
В края на 70-е Motorola създаде първата цифрова система за безжична радиовръзка.

В разработката на своите системи работещи по ТЕТРА стандарт, Motorola е използвала своя дългогодишен опит във всички съставни части на стандарта:цифрови технологии + TDMA + клетъчни трънкинг системи - за покриване на големи територии.

Системата ТЕТРА е изградена на базата на типови технически решения и апаратури производство на Motorola. Това позволява на Motorola да създаде система за връзка, която да работи едновременно с трънкинг абонатни радиостанции използващи индивидуална и групова адресация и възможност за високоскоростен обмен на данни по радиоканала.
Проектиране

Дружество Валтокс ЕООД разполага с необходимия професионален и нормативен капацитет, за да предлага консултански услуги на бизнеса, обществените организации, дъжавните ведомства и институции в областта на IP комуникационно-информационните технологии по програмите за европейско финансиране.
Притежава инженерен потенциал който изготвя идейни, технологични и работни проекти за:
- локални информационно-комуникационни мрежи и ситеми (общини, частен бизнес в областта на производството и услугите, държавни структури и институции и др.);
- локално структурно окабеляване и интегрирани системи за техническа охрана и информационно обслужване (частни имоти, офиси, хотели, учреждения и др.);
- техническа охрана (безжичен СОТ, IP видеонаблюдение и видеоконтрол и др.)
- доставка на IP услуги на големи разстояния по широколентов високоскоростен безжичен път (VoIP, internet, IP video и др.);
- изготвяне не web дизайн и конфигуриране на сайтове, лого, апликационни документи, брошури и др.
- аналогови и цифрови системи за УКВ радиосвръзка и предаване на данни и телеметрична информация по радиоканал и др.        
 Доставка и монтаж

Като търговски представител на AIRADIO NET S.L.. Валтокс ЕООД доставя пълната гама от технически средства, допълнително оборудване и софтуер на фирмите Motorola, Zetron, General Dynamics, Transcript international, Sun Wize Technologies, Fiplex, TxRx sistems Ins, Lambda, Mobotix, Agfeo както за граждански цели така и за нуждите на армия, полиция, митници, съдебна система, здравеопазване и други области от държавния и обществен сектор. Времето за доставка варира от две до четири седмици.
Монтажа на системните решения и самостоятелното оборудване, тяхното конфигуриране, настройки и пускане в експлоатация се извършва от сертифициран за целта сервиз на територията на страната и европейския съюз. Всеки един от членовете на сервиза разполага с необходимите знания и умения, придобити в специализирани курсове по обучение и квалификация. Специалистите изпълняващи сложните и опасни за здравето монтажни дейности са застраховани с пакет Живот - Алианц Динамика. Софтуера който се използва при монтажа е оригинален и отговарящ на желанието на клиента за конференциалност и независимост.
Всеки монтаж е съпътсван от необходимата проектна и техническа документация, улесняваща работата на системите и за по-дълък период от време    
     
Обслужване и поддръжка

Валтокс ЕООД извършва гаранционно и следгаранционно обслужване и поддръжка на всички системи и изделия доставени и монтирани от дружеството.
Специалистите на Валтокс ЕООД имат дългогодишен опит в техническата поддръжка на информационни системи и масиви както на малки и средни по големина фирми, така и на големи корпоративни клиенти. Наличието на гарантирана, високо квалифицирана и ефективна помощ и бързо реагиране е наш основен приоритет.

В съвременния силно конкурентен свят, бързото и професионално отстраняване на технически проблеми, които възпрепятстват ежедневните дейности е от ключова важност за съхраняването и подобряването на пазарните позиции на дадена организация. Ето защо, нашите специалисти предлагат услуги с изключителна надеждност и качество, които покриват изцяло нуждите на нашите клиенти.

Абонаментната техническа поддръжка е ориентирана към индивидуални и корпоративни клиенти, които се нуждаят от гарантирано, надеждно и професионално обслужване. Чрез заплащането единствено на фиксирана месечна такса екип от опитни специалисти ще наблюдава Вашите системи, ще се грижи за тяхната работоспособност и ще Ви помога при възникване на проблеми, които пречат на Вашата дейност.

Абонаментната техническа поддръжка е алтернативата, която както няма да повиши разходите за Вашата дейност, така и ще Ви гарантира наличието на професионална помощ, когато и където се нуждаете от помощ
Ключови думи:
Оптика, Електроника, Информационни технологии, Алармени системи, Видеонаблюдение, СОТ, Интернет доставчици, Мрежово оборудване, Телекомуникации, Телекомуникационно оборудване, Интернет технологии, Валтокс,valtox
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5506 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории