ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Монтаж - PVC дограма ПАК 1
ПАК 1
ПАК 1
ПРОДУКТИ
Дограма
Окачени фасади
Комарници
дейност: Строителство и ремонти / Монтаж - PVC дограма
населено място: град София / Орландовци
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПАК 1 - Производство и монтаж на дограма,фасади и парапети в София

ПАК 1 е професионалист при производството и монтажа на алуминиева и PVC дограма,окачени фасади и облицовки от Etalbond,стъклопакети,комарници и парапети в София.Също внася и PVC профили Roplasto от Германия.

Фирма ПАК 1 произвежда ПВЦ и алуминиева дограма,фасадни облицовки,окачени фасади,парапети,стъклопакети и комарници.Към продуктите алуминиева дограма предлагаме студен профил и прекъснат термостат,а към ПВЦ дограмите 3 камерни и 5 камерни с профили Roplasto.

Студен профил Е 1000 е проектиран така че да предложи икономични и комплексни решения,като отговаря на задължителните изисквания за дограма и осигурява ефективност.Многообразието от каса-заоблена отвън,заоблена от външната страна,права и други предлагат естетичните и функционални изисквания на клиента.Серията разполага с многообразие от крила-с и без стъклодържател.

Прекъснат термомост Е 40 е нова термоизолираща серия,която е проектирана специално за нашите климатични условия,така че да задоволява изцяло естетическите,техническите и строителните изисквания.

Профилите Roplasto са с блестяща повърхност,гладки,с дълъг живот,лесни за поддържане и почистване и със система 5 и 3 камерни.

Парапетите които произвеждаме и монтираме са с неправилна и правилна форма от Inox алуминии с дебелина на ръкохватката 50мм и дебелина на ръкохватката 38мм.

Съвременните прозорци изискват качествена защита от насекоми,а ние предлагаме мрежи с различни експлоатационни и технически характеристики.Нашите мрежи са перфектно изпълнени,почти невидими,висококачествени,могат да се използват за врати и прозорци и почти не изискват поддръжка.

Услугите които Пак 1 предлага са оферти и консултации,производство,поръчка,монтаж,доставка,гаранционно поддържане и гаранции и довършителни работи.

Ключови думи:
ПАК 1
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 13247 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории