ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Администрация Общини Община Стамболово
Община Стамболово
Община Стамболово
ДЕЙНОСТИ
Туризъм
Култура, изкуство и спорт
дейност: Администрация / Общини
населено място: Хасковo - област / Община Стамболово
Адрес: с. Стамболово
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КМЕТСТВО НАСЕЛЕНИ МЕСТА КАРТА

Община Стамболово - Административни услуги в община Стамболово

Община Стамболово се намира в Южна България, област Хасково. Стамболово предлага административни услуги, социални дейности и учебни заведения за жителите на общината.

Община Стамболово е разположена в южната част на България и попада в област Хасково. Населението на общината е близо 6000 жители по данни от 2011г.  Релефът и климатът създават благоприятни условия за развлечения и отдих. Туристите, избрали да посетят община Стамболово се радват на интересни исторически забележителности и археологични паметници. На територията на общината са разположени над 80 микроязовира

Община Стамболово, област Хасково

Община Стамболово се намира в Южна България и е една от съставните общини на Област Хасково. Общината има 26 населени места с общо население 6000 жители. Административен център е село Стамболово.

Административни услуги от Община Стамболово

Село Стамболово е административен център на община Стамболово, област Хасково. Ние предлагаме на всички жители на общината важни административни услуги като: административно обслужване, местни данъци и такси, стопански дейности, гражданско състояние. 

Учебни заведения в община Стамболово

На територията на община Стамболово функционират 5 учебни заведения. Разполагаме с едно начално училище, три основни и едно Средно общообразователно училище. Броят на ученици в община Стамболово през последната година е над 500, като повече от половина от тях, пътуват от съседните населени места. В учебните заведения ежегодно се правят ремонти и са в добро състояние. Училищата се намира в селата: Стамболово, Силен, Жълти бряг, Поповец и Долно Ботево.

Социални дейности в община Стамболово

Община Стамболово разполага с няколко институции в сферата на социалните дейности. Разполагаме с Хоспис Медикал Асистанс – Стамболово, Център за обществена подкрепа за деца и семейства и Социален патронаж. С предоставянето и извършването на социалните дейности, ние целим да помогнем и подкрепим деца, семейства и възрастни хора, жители на община Стамболово.

Ключови думи:
Административни услуги Община Стамболово, Учебни заведения община Стамболово, Социални дейности община Стамболово, Община Стамболово Хасково, музей община Стамболово, читалища община Стамболово, културни празници Община Стамболово, певчески групи община Стамболово, танцови състави община Стамболово, спортен комплекс община Стамболово, администрация Стамболово, общинска администрация Стамболово
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 11292 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории