ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Администрация Общини община Николаево
община Николаево
община Николаево
ДЕЙНОСТИ
Гражданско състояние
Местни данъци и такси
дейност: Администрация / Общини
населено място: Стара Загора - област / Община Николаево
Адрес: гр. Николаево ул. Г. Бенковски 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЕКОЛОГИЯ КАРТА

община Николаево - Aдминистративни услуги град Николаево

Община Николаево е разположена в Южна България и е една от съставните общини на oбласт Стара Загора. Административен център на общината е гр. Николаево.

Община Николаево се намира в Южната част на България, област Стара Загора. Общината предлага всички видове административни и информационни услуги - издаване на заявления, удостоверения и кадастър.

Община Николаево е една от съставните общини на Старозагорска област. Съставена е от четири населени места с общо население от 4 346 жители. Административен център на общината е град Николаево.

Общата площ на града е 14.867 км2. Разположен е до важни транспортни артерии - магистрален път Русе – Свиленград, минаващ през Проходът на Републиката, автомагистрала София - Бургас и задбалканската ж.п. линия.

През територията на град Николаево, преминава част от главната железопътна линия София - Казанлък - Карнобат - Варна. ЖП линиите заемат 113 декара, от общата площ на Община Николаево.

На североизток от града, се намира южния край на прохода Хаин боаз. На запад граничи със землището на село Нова махала. От северната му страна, се намира Хълмът Хасара. На юг, територията на града достига до левия бряг на река Тунджа.

Град Николаево граничи с три общини: на изток с Община Гурково, на запад с Община Мъглиж и на юг с Община Стара Загора.

Селищната мрежа на Община Николаево е изгардена от четири населени места. В нея се включват селата Елхово, Нова махала и Едрево.

Към днешна дата, уважаван кмет на Община Николаево е господин Косьо Христов Косев. Той завършва висшето си образование в Стопанската академия Д.А. Ценов в град Свищов, със специалност Магистър по икономика.

През периода от 2006 до 2007 година, господин Косев работи като директор на дирекция Социално подпомагане, обслужваща Общините Николаево и Гурково. От ноември 2007 година е кмет на Община Николаево, като на изборите през 2011 година е преизбран за втори мандат.

Община Николаево има благоприятно географското разположение и приказна природата. Тя е несравнимо кътче, в което се кръстосват сенките на Балкана и Средна гора. По този край зрее сладък мискет и цъфти дъхавия гюл. Реките, на територията на общината, са пълни с риба, а горите изобилстват от дивеч и разнообразие от гъби.

Ключови думи:
общини Стара Загора, общини Южна България, град Николаево Стара Загора, администрация Николаево, административни услуги Николаево, административен център Николаево, съставни общини Николаево
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 12568 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории