ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Администрация Общини Община Лозница
Община Лозница
Община Лозница
СТРУКТУРА
Населени места
Природни забележителности
Обществени институции
дейност: Администрация / Общини
населено място: Разград - област / Община Лозница
Адрес: гр. Лозница, ул. Васил Левски 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ХАРТА КАРТА

Община Лозница - Административни услуги Лозница, Разград

Община Лозница е част от област Разград и е разположена в Североизточна България. Общината се състои от 16 населени места с обща територия 249 483 дка.

Община Лозница Разград

Общината се състои от 16 населени места с обща заемана територия 249 483 декара. Население на общината 13 296 души. Общината е разположена в Североизточната част на България и се състои от 16 населени места. Тя е на почти еднакво разстояние от трите големи града: Разград, Шумен и Търговище.

Общата площ на Община Лозница е 249 483 декара, като са разделени на горски фонд, земеделски и фонд населени места. Средната надморска височина на общината е 370 метра, а релефът е предимно хълмист. На територията на Община Лозница валежите са относително малко, лятото е много горещо и падат максималните валежи, а зимата е студена. Пролетта и есента имат характер на предходни сезони, като есента е по-хладна от пролетта.

Образование в Община Лозница Разград

Община Лозница разполага с 17 читалища които се намират в селата: Сейдол, Синя вода, Манастирци, Веселина, Каменар, Лавско и в град Лозница. Всяко от тях разполага с читалищна библиотека. Освен читалищата в образователната сфера имаме изградени и детски гради, спортни клубове и училища, които предоставят качествено образование на децата от региона.

Програми и проекти от Община Лозница Разград

Общинска администрация Лозница, Област Разград е участник програми и проекти, които допринасят за устойчивото развитие на общината. Индивидуално или съвместно с представители от различни институции и организации, общината е била бенефициент по проекти.

Административни услуги от Община Лозница Разград

Община Лозница е разположена в Област Разград и предлага на жителите на общината всички видове административни услуги като: Гражданско състояние, Стопански дейности, Местни данъци и такси, Технически услуги, Общински имоти, Административно обслужване, Просвета, Строителство, Дирекция и отдел по устройство на територията, Архитектура и благоустройство, Общински съвет.

Ключови думи:
община Лозница Разград, общинска администрация Лозница, административни услуги Лозница, образoвание Община Лозница, програми община Лозница, проекти община Лозница, общини област Разград, общини Североизточна България, население община Лозница, населени маста община Лозница, природни забележителности община Лозница, обществени институции община Лозница
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 11511 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории