ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Отглеждане - птици МАРВАС 90
МАРВАС 90
МАРВАС 90
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Отглеждане - птици
населено място: град Пловдив / Южен
Адрес: бул. Ал. Стамболийски 75
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА КАРТА

МАРВАС 90 - Производство на пилета и яйца в град Пловдив

Фирма МАРВАС 90 е специализирана в отглеждане на пилета (стокови носачки) и производство на яйца. Офисът на дружеството се намира в град Пловдив.

Отглеждане на пилета от МАРВАС 90 в град ПловдивМАРВАС 90 - Производство на пилета и яйца в град Пловдив

МАРВАС 90 е създадена през 1990 година в град Пловдив, с основен предмет на дейност отглеждане на пилета и производство на яйца. За нуждите на своето производство фирмата е изградила съвременно-оборудвана птицеферма в село Киченица. Тя разполага със 7 производствени халета, разпределени в 2 центъра, оборудвани съобразно двете основни дейности на дружеството. Птицефермата заема обща площ от около 49 дка и притежава отлични условия за отглеждане на птиците и съхранение на продукцията.

МАРВАС 90 е специализирана в отглеждането на пилета за търговия с месо и производство на яйца. Птицефермата в село Киченица разполага с инсталация с 198 000 места, за интензивно отглеждане на птици - подрастващи и стокови носачки. Годишно фирмата отчита около 116 741 броя отгледани пилета. Птичето месо, което се предлага на пазара от МАРВАС 90, подлежи на постоянен санитарен и лабораторен контрол, което гарантира неговото високо качество и липсата на вредни за човека вещества. Освен това фирмата е сертифицирана по НАССР система, EN ISO 9001-2008 и ISO 22000-2005.

МАРВАС 90 разполага и с два търговски склада на едро в гр. Пловдив, със специализирани хладилни камери за месо и яйца.

Производство на яйца от МАРВАС 90 в град Пловдив

МАРВАС 90 се занимава и с производство на яйца както за вътрешния, така и за външния пазар. За целта фирмата разполага с всички необходими лицензи. Произведените продукти подлежат на редовни периодични проверки и изследвания, за да се гарантира на потребителите високо качество и безопасност.

МАРВАС 90 разполага със съвременно оборудвана птицеферма, в която работи екип от висококвалифицирани ветеринари, гледачи и работници. Те полагат специални грижи за птиците, с цел постигане на високо качество на произведените яйца. Освен това има и изградена поточна линия за категоризиране и маркиране на продукцията, както и нейното пакетиране.

Ключови думи:
МАРВАС 90, Производство пилета Пловдив, производство яйца Пловдив, търговия яйца Пловдив, отглеждане птици Пловдив, производство яйца Пловдив, търговия яйца Европа, яйца Производител Пловдив, стокови носачки пловдив, стокови яйца Пловдив, marvas 90
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15245 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории