ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Отглеждане - птици Лагал ЕООД
Лагал ЕООД
Лагал ЕООД
ПРОИЗВОДСТВО
Етапи на производство
дейност: Селско, горско стопанство / Отглеждане - птици
населено място: Велико Търново - област / Община Горна Оряховица
Адрес: с. Поликраище
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Лагал ЕООД - Люпилня и производство на бройлери в Поликраище

Фирма Лагал ЕООД е с предмет на дейност птицевъдство, производство на бройлери и люпилня. Компанията разполага с модерно оборудвана люпилня с капацитет от 250 хил. броя пилета месечно. В базата на фирмата се извършва производство на еднодневни пилета. Птицефермата се намира в село Поликраище, общ. Горна Оряховица.

Фирма "Лагал" ЕООД стартира своята дейност през 1992 год. Фирмата е специализирана в птицевъдство - производство на еднодневни пилета, угояване до 100 хил. бр. месечно.

След 2000 г. дружеството разширява своята дейност като включва в услугите си люпене на еднодневни пилета в собствената си, напълно оборудвана люпилня в с. Поликраище. Компанията увеличи капацитета си и получи регистрация от РВМС - гр. В.Търново, и разрешително за работа по изискванията и стандарта на ЕС.

Към момента капацитета на люпилнята е 250 хил. бр. пилета месечно. Дружеството е с традиция в производство на еднодневни пилета - общоползвателни за населението и еднодневни пуйчета - местна порода и вносен хибрид.

Фирма "Лагал" ЕООД разполага със зала за съхранение на разплодните яйца, фумигация, зала за инкубация, зала за люпене, съхранение и експедиция. Компанията има редовни клиенти за пилета бройлери за угояване.

Работата на люпилнята се контролира от РВМС по отношение на разплоден материал, дезинфекции, задължителни ваксинации на малките пилета и изследване на материали в ВМИ - гр. В.Търново.

Люпилнята ежемесечно се наблюдава от ветеринарната районна служба в гр. Горна Оряховица. Сградите и самите продукти са обект на дезинфекции, ваксинации, изследвания и проби в института за контрол. Екипът и работният персонал са със специално работно облекло според изискванията на специализираните служби.

Люпилня "Лагал"ЕООД е разположена близо до пътя Велико Търново - Русе на 1500 м. от село Поликраище, община Горна Оряховица.

Ключови думи:
Лагал ЕООД, птицевъдство Поликраище, люпилня бройлери, бройлери собствено производство, люпене еднодневни пилета, люпилня еднодневни пилета, еднодневни пуйчета, производство бройлери, производство пилета Поликраище, люпилня Поликраище, бройлери Поликраище, Lagal
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 16667 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории