ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителство - ремонти,преустройства ИЛБУПЛАСТ
ИЛБУПЛАСТ
ИЛБУПЛАСТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Услуги
>> Продукти
дейност: Строителство и ремонти / Строителство - ремонти,преустройства
населено място: град Пловдив / Каменица
Адрес: ул. "Родопи" №66
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ИЛБУПЛАСТ - Изработка монтаж алуминиева PVC дограма аксесоари врати Пловдив

ILBUPLAST EOOD, ИЛБУПЛАСТ ЕООД е с предмет на дейност проектиране, изработване и монтаж на алуминиева и PVC дограма и аксесоари за тях. Изработва всички видове щори и сенници, извършва монтаж на интериорни и блиндирани врати, окачени фасади, облицовка на сгради с вентилируеми фасадни системи от ЕТАЛБОНД. Офисът на ИЛБУЛПЛАСТ ЕООД се намира в град Пловдив.

  Фирма ИЛБУПЛАСТ ЕООД е създадена с идеята, да бъде в услуга и на разположение на своите клиенти при неизбежните за всяко домакинство, различни ремонтни дейности. В тази посока стремежите на фирмата са свързани с предлагането на добри идеи и интериорни решения, които изцяло да отговарят и задоволяват вкусовете и изискванията. Динамично развиващия се пазар  на строително – ремонтните дейности предлага все повече и различни новости за дома, офиса, вилата.  

При Илбупласт ЕООД , клиентите могат да се информират за последните и най-актуални достижения и разработки в тези сфери. От консултантите на фирмата клиентите ще получат, както компетентни отговори на своите въпроси, така и полезни съвети.Фирмата е специализирана в изработване и монтаж на PVC и алуминиева дограма, вътрешни и външни интериорни врати, всички видове външни и вътрешни щори.Илбупласт ЕООД  работи с профили и материали на водещи производители в съответната област.Професионализмът и високите изисквания, които фирмата поставя към предлаганите от тях продукти, ги правят желан партньор за своите клиенти.

Ключови думи:
ИЛБУПЛАСТ ЕООД, Изработка монтаж алуминиева PVC дограма аксесоари врати Пловдив, ILBUPLAST EOOD, изработване монта алуминиева дограма, изработване монтаж PVC дограма, противонасекомни мрежи, щори сенници, интериорни блиндирани врати, окачени фасади, облицовка сгради, фасадни системи, изработване монтаж дограма град Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10991 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории