ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Полагане - подови настилки ХИРОШ БЪЛГАРИЯ
ХИРОШ БЪЛГАРИЯ
ХИРОШ БЪЛГАРИЯ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Услуги
>> Продукти
дейност: Строителство и ремонти / Полагане - подови настилки
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: ул. "Борислав" №17
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ХИРОШ БЪЛГАРИЯ шлайфан бетон Пловдив - Промишлен шлайфан бетон Пловдив, шлайфан бетон Пловдив

HIROSH, ХИРОШ БЪЛГАРИЯ е специализирана в проектиране и изпълнение на шлайфани бетонови настилки и стенни настилки за промишлени сгради. Офисът на компанията се намира в центъра на град Пловдив.

Хирош България ЕООД е дъщерна фирма на унгарската фирма Hiros – Rona Kft.Фирмата е открита през 2004 година.Първоначалната и дейност включва поставянето на паважни и индустриални подове,които от своя страна изискват високо ниво на професионализъм и технически стандарти.

Фирма Хирош България ЕООД е специализирана в производството и полагането на шлайфани бетони и щамповани бетонови настилки с метални и пропиленови фибри. В изпълнението се включва полагане на специални бетонови смеси, импрегнатори, втвърдители, нивелация, рязане, шлайфане и др.Шлайфаните бетони са често използвани и осигуряват голяма здравина на подовите покрития. Те издържат на голямо натоварване и могат да понасят големи тежести. Специалната технология на изработката на бетонови смеси, осигурява изключително висока износоусойчивост и защита от атмосферните условия. По желание на клиента, шлайфаните бетони могат да бъдат оцветявани в различни цветове.

Основни дейности на ХИРОШ БЪЛГАРИЯ ЕООД са свързани с : промишлени шлайфани бетонови настилки, подови настилки, стенни настилки, бетон, шлайфан бетон, проектиране, доставка и изпълнение. Фирмата работи и извън пределите на България.Дружеството работи със следните държави: Унгария, Великобритания, Германия, Хърватия, Сърбия.Офисът на компанията се намира в центъра на гр.Пловдив.

Ключови думи:
ХИРОШ БЪЛГАРИЯ, Промишлен шлайфан бетон Пловдив Център, HIROS BULGARIA, шлайфан бетон, полагане бетонни настилки, промишлени сгради шлайфан бетон, направа шлайфан бетон, направа на щампован бетон Пловдив, шлайфани бетони Пловдив, промишлени шлайфани бетонови настилки, шлайфани бетонови настилки, шлайфани бетонови настилки Пловдив, промишлени шлайфани бетонови настилки Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 15797 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории