ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Разсадници градински център НЕЗАБРАВКА
градински център НЕЗАБРАВКА
градински център НЕЗАБРАВКА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Разсадници
населено място: град Варна / Виница
Адрес: ул. "Найден Райков" №11
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТИ КАРТА

градински център НЕЗАБРАВКА - Разсадник за дървета,храсти,цветя и декоративна трева във Варна

Градински център и разсадник НЕЗАБРАВКА развъжда растителност с отлично качество във Варна.Развъжда различни видове дървета,храсти,иглолистни,многогодишни цветя и декоративна трева.

Незабравка е разсадник и градински център.Ние предлагаме на пазара дървета,храсти,многогодишни цветя, декоративни треви и катерливи и увивни храсти,тропически и екзотични растения,висящи кошници и сандъчета, цветя за лехи, както и богат избор на рози- на гол корен и контейнерни.

Ние Ви предлагаме също и затревяване,изграждане на градински пътеки и градински кътове,изгработка на смесени бордери от многогодишни цветя,храсти и дървета,създаване на преходи чрез поставяне на дървени и метални арки,треяжи и градински пейки и други услуги.

В случай че искате да спестите време и усилия по организация на парк дизайна на дворното ви пространство може да ни се доверите, а ние ще изготвим рисунък на бъдещата ви градина.Ние ще направим избор на подходящи растения, съобразно с климатичните и почвените особености на терена,ще съчетаем материалите с разнообразни настроения, цветове и форми,използвайки различни внушения на метала,тревата,камъка,дървото и скалата.

Растения предлагани от Незабравка са отгледани и размножени в страната ни,така че са пригодени към нашите климатични условия,приспособяват се и виреят без проблем.Всеки наш клиент може да получи от нас идея или съвет, как да се грижи правилно за цветята и храстите,как да оформи градината си и как да постигне желаният цвят на моравата.

Екипът на Незабравка се стреми към екологичното земеделие и затова приготвя сами приготвяме почвените смески за растенията като не използваме хормони,пестициди и други замърсители на околната среда.

Ключови думи:
Градински център Варна,градински разсадник Варна,изграждане градински пътеки Варна,разсадник Незабравка Варна,цветен разсадник Варна,разсадник декоративна трева Варна,разсадник дървета храсти Варна,разсадник цветя Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10331 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории