ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Проектиране и контрол Геоложки и хидроложки услуги ГЕОМАДЖИК РАДАР
ГЕОМАДЖИК РАДАР
ГЕОМАДЖИК РАДАР
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Проектиране и контрол / Геоложки и хидроложки услуги
населено място: град София / Слатина
Адрес: ул. "Тодорини Кукли" бл. 21, вх. Б, ет. 14 - адрес за хартиена кореспонденция
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ГЕОМАДЖИК РАДАР - Георадарно оборудване в София, Безразрушителни проучвания и инженеринг в строителството в София

Фирма ГЕОМАДЖИК РАДАР предлага безразушителни проучвания и инженерингови дейности в областта на строителството, подземните комуникации, геологията, археологията, хидрологията. Дружеството продава и георадарни оборудвания. Офисът на компанията се намира в град София.

Фирма ГЕОМАДЖИК РАДАР ООД е създадена през февруари, 2007г. Нашият екип е съставен от динамични хора с прогресивно мислене и богат опит в различни области на приложение на GPR - метода (Ground Penetrating Radar).

Георадарният метод, използван като съпътстващ технически инструмент, има много предимства и нови  възможности в областта на различни инженерни дисциплини и инженерингови проучвания, както и в научните изследвания, свързани пряко или косвено със земята.

Този метод е изключително подходящ, ако нашата цел са разумни инвестиции, ниска себестойност, точност на проучването и бързина на анализа.

За целите на безразрушителния контрол и оценката на качеството (QA/QC) при изпълнение на пътни настилки, мостове, тунели, бетонови конструкции и др., георадарният метод е незаменим. Базира се на свойствата на електромагнитните вълни и факта, че всяко вещество има своя Константа на диелектрична проницаемост.

Нашата цел е  да го популяризираме тук и на Балканите този метод. Гарантираме качествен безразрушителен анализ и контрол на всичко под земната или водната повърхност в дълбочини до 50 м.

Доброто качество на услугите, които предлагаме, не ги оскъпява, а използваните и продавани от нас георадари, са подходящи за разнородни изследвания.

ТЕХНИКАТА Е БЕЗВРЕДНА, ПРЕЦИЗНА, ЕКОЛОГИЧНО БЕЗОПАСНА, ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА!!!

Фирма ГЕОМАДЖИК РАДАР ООД е на българския пазар от началото на 2007г. За изминалото време, ние бяхме избрани като официални представители за България, Македония и Албания от Mala GeoScience AB, Sweden - Mala GS www.malags.se  - световен лидер в производството на георадарна техника.

Дистрибутори за България сме и на GEOMORPH Ltd- www.geomorph.gr , чрез които можем да ви предложим продуктите на фирми като: Geometrix, Geophex, ZLS, EENTEX, Radarteam, PETROS, Gf instruments, GEOTECH.

Предложиха ни търговско посредничество две нови фирми, със седалище в Китай, които убедително и след дълги преговори ни доказаха, че искат да продават на българския пазар качествени продукти на ниски цени, за да стъпят в Европа: www.techndt.com и www.hobertech.com

Фирма ГЕОМАДЖИК РАДАР ООД разполага с добре оборудвана Пътна Изпитвателна Лаборатория. Мобилността на Лабораторията ни, бързият професионален анализ на събраните полеви данни, достъпните цени и индивидуалният ни подход към нуждите и потребностите на всеки един от клиентите ни, са традиционни за екипа на компанията.

Извършихме своеобразно разширяване на лабораторните ни възможности, когато постигнахме споразумение с  Хексагон Билд - www.hexagon-build.com. По силата на това споразумение клиентите и на двети фирми ще бъдат обслужени на преференциални цени. Имаме доверие в техническата подготовка на новия ни партньор.

Използваме единствено техника, произведена от Mala GS. Неразделна част от практиката ни в лабораторните услуги е стандартът за пълно и качествено обслужване на клиентите ни - БДС EN ISO/IEC 17025.

Скоро ще стартираме процедура по акредитация за контролен орган от клас „С” - БДС EN ISO/IEC 17020. Вярваме, че по този начин ще обгрижваме още по- пълноценно нашите клиенти.

Лабораторната техника, която Ви предлагаме е комбинация от:

- георадарни антени с честота на електромагнитните вълни от 100 до 2000MHz;

- хардуер, състоящ се от: контролни устройства и необходимите спомагателни аксесоари: кабели, акумулаторни батерии, стойки, носачи, зарядни устройства;

- софтуер за обработка на данните – с многобройни възможности за качествена визуализация и прецизни изчисления според целта на провежданото обследване;

Фирма ГЕОМАДЖИК РАДАР ООД предлага на вниманието Ви богат избор на лабораторно оборудване за безразрушителен контрол: металдетектори, магнитометри, профилометри, дебелометри за бетон и настилки, сонари, скенери, тестери за твърдост, инфрачервени термометри, профилометри и софтуер към тях. В това число добавяме и асортимента на новите две фирми – производители, които вече приеха да ги представляваме тук.

Нашата цел е да преведем България до научните успехи на модерните и развити страни. Стремим се да поясняваме всеки път, когато разговаряме с клиентите,  че георадарният метод е изключително интелигентен начин за пестене на излишни разходи.

Георадарните проучвания са вече законово установени и в България. Целта е чрез използването им да се постига високото качесво, което може да отговори на сандартите, установени от ЕС, Япония и Америка.

Георадарният метод е точен метод и дава възможност за обективна преценка на широк спектър от обекти на обследването. Всеки в България може да закупи чрез нас подходяща за дейността му техника.

Всеки, изключвайки иманярите, може да разбере със съдействието на Лабораторията ни кое от събитията, които го интересуват, е в земята под краката му и къде точно се намира, ако го има... Организираме периодично семинари и курсове за обучение в работа с георадарна техника.

Ключови думи:
ГЕОМАДЖИК РАДАР, GEOMAGIC RADAR, Геомаджик Радар георадар София, георадарни проучвания София, георадарни изследвания София, продажба георадарно оборудване София, безразрушителни георадарни проучвания София, инженеринг София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 12611 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории