ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Проектиране и контрол Геодезия ГЕОКАД 93
ГЕОКАД 93
ГЕОКАД 93
УСЛУГИ
>> Изработване на проекти за изменение на кадастрални карти
>> Трасиране на сгради
>> Изработване на Подробни устройствени планове
>> Изработване на топографски планове
>> Изработване на проекти за вертикално планиране
дейност: Проектиране и контрол / Геодезия
населено място: град София / Център
Адрес: ул. "Отец Паисий" №96
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ВРЪЗКИ КАРТА

ГЕОКАД 93 - Геодезически, кадастрални услуги и 3D лазерно сканиране в София

Фирма ГЕОКАД 93 предлага заснемането на парцели с цел проектиране, проекти за вертикално планиране, трасиране на парцели и сгради, създаване на кадастрални карти и регистри, изработка на нивелетни проекти, 3D лазерно сканиране и други. Офисът на компанията се намира в центъра на град София.

Фирма ГЕОКАД-93 започва своята дейност през януари 1993 г.. Неин собственик е инж. Златан Златанов.

Пътрвоначално дружеството се занимава основно с възстановяване на земите на собствениците. До 1995 г. са съставени планове за земеразделяне в 6 села в област  Търговище.

От 1995 г. фирма ГЕОКАД-93 се занимава главно с архитектурни бюра и строителни фирми, като извършва заснемане на парцели с цел проектиране, проекти за вертикално планиране, трасиране на парцели и сгради и други. От 2004 г. до днес фирмата е изработила над 29 000 подобни обекта.

Фирма ГЕОКАД-93  сключва договори със Столична община и по тях е изработила и продължава да изработва нивелетни проекти на голям брой регулационни планове на територията на гр. София. Компанията се утвърждава като една от водещите геодезически фирми на територията на столицата.

С влизане в сила на Закон за кадастъра и имотния регистър след 2001 г., фирма ГЕОКАД-93 се включва активно в процеса на създаване на кадастрални карти и регистри. Към днешна дата дружеството е изработило Кадастрална карта и кадастрални регистри на гр. Дупница, гр. Димитровград, част от гр. Перник, част от община Марица и район Овча купел – гр. София.

Извършено е оцифряване на гр. Бургас, създадени са специализирани карти за устройствено планиране  на част от гр. Плевен, част от кв. Горна баня и Суходол.

Към фирма ГЕОКАД-93 през 2004 г. е създаден фотограметричен отдел, оборудван с 3 фотограметрични станции, базирани на системата PHOTOМOD, както и с фотограметричен скенер Delta Scan 470.

В компанията работят 40 инженери геодезисти и 20 технически сътрудници. Всички служители във фирмата са високо квалифицирани, което е предпоставка, проектите изработени в ГЕОКАД-93 да са с най-високо качество.

През 2010 година фирма ГЕОКАД-93 създаде отдел за Лазерно сканиране, оборудван понастоящем с най-новия модел лазерен скенер на фирмата Leica - Scanstation P20 и софтуер за обработка на получените данни Leica Cyclone 8.0. От началото на 2013 година отдела разполага и с малък ръчен скенер Artec EVA 3D и обработващ софтуер Artec Studio 9.0."

От 2004 г. към фирма ГЕОКАД-93 е създаден фотограметричен отдел, оборудван с 3 фотограметрични станции, базирани на системата PHOTOМOD, както и с фотограметричен скенер Delta Scan 470.

Ключови думи:
ГЕОКАД 93, GEOCAD 93, геодезически услуги София Център, кадастрални услуги София, заснемане парцели София Център, изработка проекти вертикално планиране София Център, трасиране на парцели София Център, трасиране сгради София, изработка кадастрални карти София, кадастър София, изработка нивелетни проекти София, геодезия проектиране София, 3D лазерно сканиране
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 26756 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории