ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Частни съдебни изпълнители ЧСИ Шукри Дервиш
ЧСИ Шукри Дервиш
ЧСИ Шукри Дервиш
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Частни съдебни изпълнители
населено място: област Благоевград / Община Петрич
Адрес: гр. Петрич , ул. Полк. Дрангов 8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАНТОРА ПРАВОМОЩИЯ КАРТА

ЧСИ Шукри Дервиш - Частен съдебен изпълнител в град Петрич

ЧСИ Шукри Дервиш e частен съдебен изпълнител в Петрич. ЧСИ извършва принудително изпълнение на съдебни решения и събира вземания на физически и юридически лица.

Шукри Дервиш е частен съдебен изпълнител с район на действие град Петрич. Своята професия той упражнява в собствената си кантора, намираща се на ул. Полк. Дрангов 8.

Частният съдебен изпълнител е лице, на което законът в възложил, принудителното изпълнение на публични и частни вземания на територията на съответния Окръжен съд.

При изпълнение на дейността си, частният съдебен изпълните има следните права: да бъде управител на обезпеченото имущество, да набавя документи, да прави справки, да продаде заложеното имущество, да връчва съдебни книжа и призовки, да проучва имуществото на длъжника.

При представяне на изпълнителния лист, подлежащ на изпълнение, частният съдебен изпълнител: събира вземания на юридически и физически лица, налага запори, извършва предаване на заложеното имущество, запечатване на помещения, превозни средства и оборудване.

Частен съдебен изпълнител Шукри Дервиш има право да изисква съдействието на държавни органи и организации при извършването на своите задължения. Лицето има право на достъп до всички административни и съдебни служби като: регистъра на държавните ценни книжа, НОИ, НАП и контролни органи

ЧСИ е задължен да пази професионална тайна и да не разпространява информация, станала известна при извършване на работата му. Шукри Дервиш предлага услугите си за всички, които се нуждаят от законосъобразен и честен, справедлив и обективен, бърз и ефективен изпълнителен процес.

Ключови думи:
частен съдебен изпълнител Петрич, принудително изпълнение съдебни решения Петрич, събиране вземания Петрич, събиране вземания физичекски лица Петрич, събиране вземанията юридически лица Петрич
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 11914 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории