ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Култура и изкуство Галерии Арт Галерия Музей Филипополис
Арт Галерия Музей Филипополис
Арт Галерия Музей Филипополис
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Вип зала
Ресторант
Лятна градина
дейност: Култура и изкуство / Галерии
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: ул. Съборна 29
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АРТ КОМПЛЕКС КАРТА

Арт Галерия Музей Филипополис - Картини на български класически художници в Пловдив

Арт Галерия Музей Филипополис е изградена през 1865 г. в Пловдив от Хаджи Алеко Цветков, известен пазарджиклия. В галерията са изложени творби на български класически художници-Владимир Димитров-Майстора и др.

Арт галерия музей ФИЛИПОПОЛИС предлага периодични изложби на изявени съвременни художници и склуптури и постаянна експозиция от картини на класици на българското изобразително изкуство.ФИЛИПОПОЛИС разполага с ресторант,лятна градина и Вип зала.

Ресторант филипополис е едно прекрасно място за развлечение и отдих.Със своята богата винена листа,изискана храна и доброто обслужване сме предпочитано място в града.Интериорът излъчва стил на Виенската епоха през 30-те години на миналия век,съчетан с комфортна и класическа мебел и кристални виенски полюлеи.Умело подбраните нежна и тиха жива музика и живописни творби допринасят за доброто настроение на клиентите.

Лятната градина ще ви предостави красива панорамна гледка,а през топлите дни е приветливо място, за Пловдивчани и за гостите на града.Ние организираме празненства и предлагаме идеи и оферти.Ястията които ще ви поднесем се приготвят на момента и са със запомнящ вкус.

Вип залата е украсена с картини от 80-те години на XIX век до 60-те години на XX век.Застъпени са художниците Дарена Георгиева, Нягул Станчев, Владимир Димитров – Майстора, Иван Христов, Михаил Лютов и много други.Всички салони и зали в Арт-комплекса се предоставят  за творчески и артистични срещи,конференции,семинари,празници и други поводи.

В официалният уеб сайт на Арт галерия музей Филипополис можете да намерите информация за предстоящите и настоящите изложби,а също и да разгледате архива на галерията.Чрез сайта Ви предоставяме възможността да се насладите на част от картините на собственици.

Ключови думи:
галерия Пловдив,арт галерия Пловдив,музей Пловдив,художествени творби Пловдив,български класически художници Пловдив,картини български класически художници Пловдив,картини Владимир Димитров Майстора Пловдив,арт галерия музей ФИЛИПОПОЛИС
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 14173 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории