ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Култура и изкуство Театри Театър Oткрита сцена
Театър Oткрита сцена
Театър Oткрита сцена
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Култура и изкуство / Театри
населено място: град София / Средец
Адрес: ул. Раковски 127 Народно Читалище Славянска беседа
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОГРАМА КАРТА

Театър Oткрита сцена - Театър в град София, Средец

Театър Oткрита сцена се намира в София, Средец. Поддържа богат репертоар от театрални постановки и организира премиери на наши и чужди заглавия всеки сезон.

Театър Oткрита сцена в град София, кв. СредецOткрита сцена Сълза и Смях - Театрални постановки в София, Средец

Oткрита сцена се намира в град София, квартал Средец. Създадена е през 1997 година. Разполага с няколко зали – голяма, малка и камерна, пригодени за театралната дейност.

Малката зала на театъра е с малък брой места, но предоставя възможността за близък контакт с публиката. Голямата е специално оборудвана и е предназначена предимно за реализацията на тежки и мащабни постановки. Камерната зала е пригодена за сценографии с умерени мащаби.

Театър Oткрита сцена разполага с актьорска трупа от изявени личности и артисти, както и висококвалифициран административен и технически състав. Актьорският състав съчетава уважението към традициите с творческия експеримент, предлага интригуващо и различно представяне на театралното изкуство. Репертоарът включва разнообразни видове изкуства, сценични форми, експериментални постановки и традиционни театрални заглавия.

Театрални постановки от в Oткрита сцена в град София, кв. Средец

Oткрита сцена град София поставя театрални постановки както на български автори, така и на чуждестранни. В работата по заглавията се включва целият състав на театъра – актьорите, драматурзите, сценичните работници. В резултат зрителите могат да се насладят на винаги перфектно изпълнение, което да ги потопи в един нов свят, далеч от сивото ежедневие.

Високия професионализъм и талант на театралната трупа на Oткрита сцена е спечелил любовта и верността на публиката. Доказателство за това са винаги пълните салони и положителните отзиви на зрителите.

Тетрални премиери от Oткрита сцена в град София, кв. Средец

Oткрита сцена организира театрални премиери всеки сезон. По тяхната реализация работи целия актьорски и драматургичен състав, както и техническия екип на театъра. Публиката посещаваща постановките има избор между популярни и експериментални заглавия на българки и чужди автори.

Списъкът с премиерните театрални постановки, които ще се играят на сцената на театъра може да видите както на неговата официална страница, така и на афишите изнесени пред сградата. Билетите се продават на място.

Ключови думи:
театър Oткрита сцена София, програма открита сцена София, актьори открита сцена София, месечна програма открита сцена София, представления открита сцена София, театрална трупа провокация, театрална трупа София, открита сцена София, постановки София, постановки Oткрита сцена, театрални постановки Oткрита сцена София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 10256 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории