ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГХТ Проф доктор Асен Златаров Горна Оря
ПГХТ Проф доктор Асен Златаров Горна Оряховица
ПГХТ Проф доктор Асен Златаров Горна Оряховица
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Прием на ученици за есен 2014
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Велико Търново - област / Община Горна Оряховица
Адрес: гр. Горна Оряховица , ул. Св. Княз Борис I 74
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПЕЦИАЛНОСТИ КАРТА

Прием на ученици за 2014/2015 в ПГХТ Проф доктор Асен Златаров Горна Оряховица

Прием на ученици за 2014/2015 в ПГХТ Проф доктор Асен Златаров Горна Оряховица

 

 план-прием  за 2014/2015 учебна година 
ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ (СЕДМИ)  КЛАС
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след  завършен VІІ (седми) клас , срок на обучение 5 години 
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ 
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ 
ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХВП;
ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ
ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ:
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след  завършено основно образование , срок на обучение 4 години 
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ 
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ 
ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХП;
Балообразуващи предмети: математика,физика, БЕЛ
ЗАДОЧНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация, след  завършено основно образование, срок на обучение 4 години:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ
Една паралелка – ПЪРВА степен на професионална квалификация, след завършен VII (седми) клас, срок на обучение 2 години:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ 
ПРОФЕСИЯ:код 541050 РАБОТНИК В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410501  ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА  ПРОМИШЛЕНОСТ
Балообразуващи предмети: биология, химия, БЕЛ
ВЕЧЕРНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:
Една паралелка – ВТОРА степен на професионална квалификация, след завършено основно образование, срок на обучение 4 година:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811070 ГОТВАЧ
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110701 Производство на кулинарни изделия и напитки

План-прием  за 2014/2015 учебна година 

ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ (СЕДМИ)  КЛАС:

Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след  завършен VІІ (седми) клас , срок на обучение 5 години 

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ 

ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;

СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения

ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ 

ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;

СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХВП;

ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ

ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ:

Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след  завършено основно образование , срок на обучение 4 години 

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ 

ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;

СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения

Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ 

ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;

СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХП;

Балообразуващи предмети: математика,физика, БЕЛ

ЗАДОЧНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:

Една паралелка – трета степен на професионална квалификация, след  завършено основно образование, срок на обучение 4 години:

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ

ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;

СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения

Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ

Една паралелка – ПЪРВА степен на професионална квалификация, след завършен VII (седми) клас, срок на обучение 2 години:

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ 

ПРОФЕСИЯ:код 541050 РАБОТНИК В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410501  ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА  ПРОМИШЛЕНОСТ

Балообразуващи предмети: биология, химия, БЕЛ

ВЕЧЕРНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:

Една паралелка – ВТОРА степен на професионална квалификация, след завършено основно образование, срок на обучение 4 година:

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ

ПРОФЕСИЯ:код 811070 ГОТВАЧ

СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110701 Производство на кулинарни изделия и напитки

Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ

 

 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 16176 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории