план-прием за 2014/2015 учебна година
ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ (СЕДМИ) КЛАС
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след завършен VІІ (седми) клас , срок на обучение 5 години
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХВП;
ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ
ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ:
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след завършено основно образование , срок на обучение 4 години
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХП;
Балообразуващи предмети: математика,физика, БЕЛ
ЗАДОЧНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация, след завършено основно образование, срок на обучение 4 години:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ
Една паралелка – ПЪРВА степен на професионална квалификация, след завършен VII (седми) клас, срок на обучение 2 години:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ПРОФЕСИЯ:код 541050 РАБОТНИК В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410501 ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ
Балообразуващи предмети: биология, химия, БЕЛ
ВЕЧЕРНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:
Една паралелка – ВТОРА степен на професионална квалификация, след завършено основно образование, срок на обучение 4 година:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811070 ГОТВАЧ
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110701 Производство на кулинарни изделия и напитки
План-прием за 2014/2015 учебна година
ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ (СЕДМИ) КЛАС:
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след завършен VІІ (седми) клас , срок на обучение 5 години
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХВП;
ПРИЕМЕН ИЗПИТ МАТЕМАТИКА И БЕЛ
ДНЕВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ:
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация , след завършено основно образование , срок на обучение 4 години
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ПРОФЕСИЯ:код 541040 ТЕХНИК –ТЕХНОЛОГ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ХВП ;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410401 Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в ХП;
Балообразуващи предмети: математика,физика, БЕЛ
ЗАДОЧНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:
Една паралелка – трета степен на професионална квалификация, след завършено основно образование, срок на обучение 4 години:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811060 РЕСТОРАНТЬОР;
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ
Една паралелка – ПЪРВА степен на професионална квалификация, след завършен VII (седми) клас, срок на обучение 2 години:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 541 ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ПРОФЕСИЯ:код 541050 РАБОТНИК В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ
СПЕЦИАЛНОСТ:код 5410501 ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ
Балообразуващи предмети: биология, химия, БЕЛ
ВЕЧЕРНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ:
Една паралелка – ВТОРА степен на професионална квалификация, след завършено основно образование, срок на обучение 4 година:
ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ код 811ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЪРИНГ
ПРОФЕСИЯ:код 811070 ГОТВАЧ
СПЕЦИАЛНОСТ:код 8110701 Производство на кулинарни изделия и напитки
Балообразуващи предмети: география, химия, БЕЛ
|