ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Специализирани болници СБР БАНКЯ
СБР БАНКЯ
СБР БАНКЯ
ДЕЙНОСТИ
>> Услуги
>> Апаратура и оборудване
>> Местоположение
дейност: Медицина и здравеопазване / Специализирани болници
населено място: град София / Банкя
Адрес: ул."Шейново" №8
E-mail: използвай бутона изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СБР БАНКЯ, БАЗА ЯСЕН - СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ в Банкя СОФИЯ

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ БАНКЯ, База Ясен предлага възможности за целогодишна профилактика и рехабилитация на сърдечно-съдови заболявания, заболявания на нервната система, заболявания на опорно-двигателния апарат и други.

apartament1-smallСБР "Банкя АД"  /база "Ясен"/ е разположена в парк от широколистна и иглолистна растителност на територия от 40 дка в централната част  на селището  с изцяло равнинен терен.Сградата е построена на 8500 кв. м. РЗП през 1978г. и оттогава функционира като заведение за профилактика и рехабилитация на сърдечно-съдови, централни и периферни неврологични и артрологични заболявания .
   Болничното заведение е поместено в два свързани помежду си блока - 5 етажен и 2 етажен с изцяло южно изложение на болничните стаи и техните тераси.На всеки етаж в 5-етажния корпус има по един апартамент с две легла, мека мебел, гардероб, хладилник, телевизор, телефон и санитарен възел; четири стаи с едно легло, гардероб, нощни шкафчета, маса-тоалетка с огледало, масичка за телевизор, стол, футьойл и staia1-smallсанитарен възел с всички аксесоари; дванадесет стаи с по две легла и същото оборудване.

Северната част на корпуса е отделена с коридор от болничните стаи  и е заета от лекарски кабинети, манипулационни, рехабилитаторски кабинети, фитнес зали и санитарски офиси със съответното оборудване.Източната част на всеки коридор завършва с фоайе с мека мебел и телевизор.В 5-етажния корпус са разкрити общо 150 легла.Същият е основно ремонтиран през първата половина на 2002г. и е пуснат в експлоатация през м. VІІ с.г.Цялото оборудване на стаите е напълно обновено.Етажите комуникират помежду си и със сутерена чрез два асансьора и голямо стълбище .

Ключови думи:
БОЛНИЦА РЕХАБИЛИТАЦИЯ, СБР Банкя АД, База Ясен, Заболявания на опорно-двигателния апарат, Заболявания на нервната система, Сърдечно съдови заболявания
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 40494 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории