ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Мебели и обзавеждане Обзавеждане, оборудване за бани ВИТРАЖ БГ ЕООД
ВИТРАЖ БГ ЕООД
ВИТРАЖ БГ ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Мебели и обзавеждане / Обзавеждане, оборудване за бани
населено място: град Бургас / Лазур
Адрес: блок 121
Телефони: 0878/702426
Интернет сайт: www.vitragebg.org
E-mail:
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ВИТРАЖ БГ ЕООД

Фирма ВИТРАЖ БГ ЕООД се занимава с стъклена мозайка и стъклокерамика, изработваме уникални мозаечни пана.Предлаганите от нас продукти за обзавеждане и оборудване на вашата баня са уникални.Можете да се запознаете с тях на нашият сайт или на посочените телефони.

ЗА НАС

настилки, облицовки, строителни материали, стенни покрития, баня, басейни

ВИТРАЖ БГ ЕООД  проектира и реализира своите и Вашите идеи, подрежда художествени пана от мозайка. Гарантираме Ви уникалност, стил, качество и коректност.

Идеята ни е да направим средата, която обитаваме по-красива, по-цветна, уникална, по своему лусозна и много пъстра. Стъклената мозайка и стъклокерамиката са чудесни материали за това.

Стъклената мозайка е един от най-разпространените материали за облицовка на мокри помещения, но приложението й в други сфери на интериора, екстериора и изключителната й красота намират все повече поклонници. Мозайката има дълъг живот, устойчива е на температурни промени, удар, влияние на химикали, микроорганизми и бактерии. Тя притежава изключително богата, устойчива на влияния, цветова гама и е почти вечна.

В процеса на производство се добавят бор, кадмий и селен за по-голяма якост. Най-разпространената форма на модулите е квадрат, но вече се предлагат и много други, с цел постигане на по-голяма детайлност на изображението.

През последните години на пазара се появи метална мозайка, изработена от неръждаема стомана. Мозаечното пано е наобичайно красиво, но има и доста висока цена. Професионалистите ценят най-вече практическите му качества.

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

- Басейни, спа и уелнес, джакузи, козметични и фризьорски центрове.
- Бани, кухни, вани, тоалетни
- Обществени сгради- ресторанти, клубове, барове, кафенета, детски градини, училища, офиси и болници
- Фоайета, коридори, антрета, сводове и арки
- Стълби, первази, корнизи, бордюри
- Фонтани, шадравани, зимни градини
- Уникални подожи и стенни пана (с лого или фирмен знак,с всякакви фигури, геометрични абстрактни или флорални и морски свят)
- Рамки - огледала, прозорци, ниши и врати
- Стенни часовници, вази, саксии, масички за кафе, осветителни тела и пейки.
- Всякакви размери кутии
- Всякакви декорации отвън и отвътре на хотели и жилища

Модерни вариации на византийска тема

Възродена от дълбините на времето, мозайката намери безброй нови лица и в ръцете на изкусните италиански майстори се превърна в една от най-актуалните и луксозни декорации на модерния дом.

Приложенията й днес са смайващо разнообразни: тя вече не остава само на пода, а се качва по стените и таваните, облицова врати и паравани, даже и модернистични мебели; напуска банята и се настанява в спалнята, в хола и приемната, излиза на верандата и разкрасява на вътрешния двор. С разноцветни стъкла, мраморни и метални плочици майсторите от Апенините рисуват огромни футуристични платна, комикси, черно-бели фотографии, но и класически сцени.

Стени в злато

Всяка мозайка носи задължително поне малка част от помпозния разкош на Древния Рим и знатната Византия.

Но има няколко актуални решения на италианските „художествени" фабрики, с които бляскавият лукс е максимално подсилен - килими от стъкло или мрамор на пода и стени в злато. Звучи доста натруфено, но всъщност стои красиво, може би защото „златната тема" е в интерпретацията на големи дизайнери като Марко Брага, дуото от Studio Job, Карло Дал Бианко.

Пепит и райе

Художниците не биха могли да пропуснат да премерят сили и идеи с материал и техника, натежали от богати традиции и безкраен потенциал. Андре Путман вече представи най-новите си черно-бели мозайки в основната модна тенденция - „клавиши" и „пепит", Хайме Хайон предлага актуални еко-декорации за градинския зид, Фабио Новембре облицова със „змийски принтове от камък".

Патриция Уркиола реди мозайки върху паравани, а Марсел Вандерс - очаквано най-ексцентричен, върху тумбести масички за кафе в разпознаваемите негови обли форми. Много елегантни са креслата с масички в стил 30-те години от XX век, „тапицирани" с розово стъкло и бяло злато, от колекция¬та „Франк" на Дал Бианко, които могат да бъдат изпълнени в пепит, но и с ориенталска орнаментика.

Сребро в банята

Разбира се, мозайката не е изоставила напълно най-обичайното си място - банята, Там само приложението й е модер-нистично необичайно: облицовка с дребни метални плочици с различен нюанс в отблясъка. Дизайнерите се развихрят и в басейните, и в причудливото облепяне на летните градински барове. Изненадваща е появата на модерна мозайка и по плъзгащи се врати, и по огромните паравани, които са още едно свежо предложение за идващото лято.

Може би най-необичайното при новите мозайки е, че те не се редят камъче по камъче или стъкълце по стъкълце - произвеждат се като тапети, някои са даже меки, които се лепят върху специален грунд, но макар и при доставка да вървят с подробни указания, поставянето им си иска майсторска ръка.

Продукция

- Agate Stone Series

Мозайката от тази серия се отличава с неправилни форми и с известна свобода при подредбата на пана. Цветовете са ефирни и трансперантни, употреба намират както в интериора, така и във външни облицовки и декорации.

- Art Series

Всички пана са ръчна изработка, възможни са различни размери, цветове и изпълнения. По - голяма част са изработени от стъкло и стъклокерамика, но има и такива направени изцяло от рязана теракота.

- Color card Series

От серията BL разполагаме с почти всички цветове насипно, от които можем да подредим изключително красиви и уникални стени и подови пана. Цветовете и нюансите са много красиви, а възможностите за смесване са безбройни.

- Border Series

Предназначена е за рамкиране, оконтуряване на обекти и пространства, за подчертаване на фризове и скосения или като елегантен декоративен елемент в интериора. Можем да разработим всякакви Ваши идеи и проекти.

- Colorful leaf Series

Това е нашето най - луксозно предложение, много стилни и ефектни стенни мозайки, които ще внесат елегантност и оригиналност във Вашият интериор. 

- Crystal Series

Тук предлагаме няколко готови модели както цветове така и начини на подреждане.

- Gold Silk Series 

Заради меките си и топли тонове, мозайката е неизменна част от интериора на СПА центъра или козметичното студио. Златните нишки внасят нотка на лукс и екстравагантност. 


- Irridium Series

Мозайката от тази серия се отличава с изключителен седефен блясък. Играта със светлосенките прави пространството светло и просторно.

- Marble Series

Този модел мозайка наподобява мрамор и дава усещане за аристократичност във Вашият интериор. Употребява се както за подове, така и за стени, колони и камини. 

- Mixes Series

Освен стандартните десени могат да се поръчват произволни такива чрез смесване на стъклокерамика с различни цветове, от една или от различни серии. За целта трябва да се зададе процентното участие на всеки цвят и вид плочка.

- Nodots Series

Възможни размери на плочките: 20 х 20 мм Монтажна основа: хартия (опция-мрежа) Размери на монтажното пано: 327х327мм 

- Normal Series

Мозайката от тази серия е с плътни и ярки цветове, богатата палитра дава възможности за облицоване на най - различни помещения и предмети, особенно такива с овална или кръгла форма.

- Pattern Series

Предлагаме Ви няколко готови идеи, които могат да намерят различно предназначение във вашият бит. Възможна е промяна в цветовете и размерите.

- Pebble Series

С тези малки камъчета може да декорирате огледалото в антрето, саксиите и вазите или да направите изящна кутиика за бижута. Hеправилната им форма и малкият размер са предимство при изработването на мозаечни картини.

Ключови думи:
ВИТРАЖ БГ ЕООД , обзавеждане бани Бургас, оборудване бани Бургас, мозаечни пана бани Бургас, стъклена мозайка бани Бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9116 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории