ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове АНАДОЛУ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР
АНАДОЛУ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР
АНАДОЛУ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР
УСЛУГИ
Отделения за Диагностика и Терапевтика
Институт по Онкология
Кардиология
Ортопедия и Травматология
Възстановителна и Естетична Хирургия
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: бул Цар Борис III Обединител 128(ОФИС-КЛИНИКАТА СЕ НАМИРА В ИСТАНБУЛ)
Телефони: 032/511592 , 0878/601419
Интернет сайт: www.anadolubg.com
E-mail:
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АНАДОЛУ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР - Анадолски Медицински Център в центъра на град Пловдив

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АНАДОЛУ е една от най-модерните болници в Истамбул и региона.В нея ще получите лечение от висококвалифициран екип от лекари специалисти от световноизвестни медицински центрове.

Анадолски Медицински Център в Пловдив Център

През 1979 година е поставено началото на Анадолската Фондация. Анадолският медицински център е създаден с цел да повиши качеството на живот, предлагайки здравни услуги на равнището на световните стандарти, предлага на пациентите си да се възползват от възможностите на модерната медицина с ново и цялостно разбиране.

Тази болница бързо нашумя с модерната си техника и световноизвестни спеациалисти и затова в нея идват за помощ хора  със здравни проблеми от цял свят.

Като водещ в сферата на здравеопазването АНАДОЛУ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР обединява усилията на екип от сертифицирани в САЩ лекари и видни академици на Турция. В екипа са включени медицински сестри и персонал , говорещи свободно по няколко езика, които постоянно подобряват  уменията си чрез обучение във факултета Джон Хопкинс и осигуряват отлични грижи за пациентите.

В обслужването, което предлага във всички дялове като онкология, сърдечно-съдова медицина, гинекология и IVF, неврология, хирургия, вътрешни болести и диагностика. В обслужването си Болницата на АНАДОЛУ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР определя като свой основен приоритет правата на пациентите и сигурността им. 

Много родни политици, спортисти и модни спецове също вече са се доверили на турските специалисти.  В момента  българи, най-вече страдащи от туморни заболявания, избират за своето лечение Анадолския медицински център в Истанбул. Само през последните три месеца броят на българите, избрали за лечение АМЦ е нараснал многократно, съобщва мениджърът на новооткрития Здравен информационен център в Пловдив г-н Мустафа Мехмедов

Модерно оборудваното здравно заведение работи с най-добрите световни специалисти, а за страдащите от ракови заболявания от особено значение е възможостта за точно и безоперативно отстраняване на тумора с роботизираната система CYBERKNIFE. Тази модерна технология за точна диагностика и ефективно лечение е на разположение на малко болници в Европа. 

 Медицинският център “Anadolu” обединява най-съвременна технология и безопасна за пациента околна среда. CyberKnife е най-съвременния метод за радиационна хирургия. Центърът разполага също с линейни акселератори със система за интензивно модулирана радиационна терапия /IMRT/ за лечение на рака. Част от другите модерни технологии, използвани за лечение на пациентите в Здравен Център “Anadolu”, са позитронно-емисионен компютърен томограф /PET-CT/, компютърен томограф “Стратън”, TIM-MR, PYXIS, PACS, телемедицина и електронни досиета на пациентите.

АНАДОЛУ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР работи с мултидисциплинарни екипи и клинични програми. В “Anadolu” са на разположение специалисти в различни дисциплини, които решават сложните здравни проблеми на пациентите. В онкологичното отделение, например, мултидисциплинарният екип съсредоточава уменията си за определяне на точна диагноза и ефективно лечение на раково болни пациенти. В клиниката имат клиничните програми за лекуване на болки в гърба, удар, диабет, сърдечна аритмия и заболявания на гърдите и те са също примери за мултидисциплинарен подход.

Пловдивският здравен информационен център, който се намира на ул. Нейчо Цанов 4,  приема документите от изследванията на българските пациенти и до 24 часа предоставя резултата от бзплатната консултация, извършена от специалистите в АМЦ. След това се определя вида лечение. Желаещите да получат повече информация може да се свържат на телефон 032 511 592 и на 0878 601 419 и в сайта на Здравния информационен център в Пловдив.

 

Ключови думи:
Анадолски медицински център Пловдив,световноизвестни медицински центрове,висококвалифицирани специалисти Анадолу Пловдив,правилна диагностика заболявания Анадолу Пловдив,ефективно лечение Анадолу Пловдив,радио хирургична технология Анадолу Пловдив,лъчева терапия Анадолу Пловдив,линейни ускорители Анадолу Пловдив,лечение раково болни пациенти Анадолу Пловдив,кибер нож Анадолу Пловдив,кибернож Анадолу Пловдив,cyberknife Анадолу Пловдив,онкология Анадолу Пловдив,ин витро Анадолу Пловдив,truebeam Anadolu Plovdiv,лъчелечение Анадолу Пловдив,химеотерапия Анадолу Пловдив,трубим Анадолу Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 25228 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории