ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция ЗПК Димитровче
ЗПК Димитровче
ЗПК Димитровче
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: Хасковo - област / Община Симеоновград
Адрес: с. Димитровче
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ КАРТА

ЗПК Димитровче - Земеделска кооперация Димитровче, Хасково

ЗПК Димитровче е земеделска производствена кооперация в Община Симеоновград, Област Хасково, за отглеждане, реализация и търговия със земеделска продукция. Кооперацята се занимава и с живитновъдство.

Земеделска производствена кооперация в село Димитровче, Хасково

Земеделска производствена кооперация в село Димитровче, Област Хасково се занимава с: животновъдство, обработка на земеделска земя, отглеждане, реализация и преработка на земеделска продукция.

Отглеждане на земеделска продукция от ЗПК Димитровче, Хасково

ЗПК Димитровче се занимава основно с отглеждане и търговия със земеделска продукция като: пшеница, царевица и ечемик. Селскостопанските културите, произвеждани от Земеделска производствена кооперация Димитровче притежават отлични качества. В процеса на тяхното отглеждането, използваме селектирани семена с високо качество. Преимуществата на кооперацията в отглеждането на земеделските култури пред останалите кооперации са богатият и дългогодишен професионален опит, образованието на служителите, както и непрекъснатото обновяване на машините и съоръженията.

Реализация и търговия със земеделска продукция ЗПК Димитровче, Хасково

ЗПК Димитровче се занимава с реализация и търговия със земеделска продукция. Преработването на реализираната селскостопанска продукция от ЗПК Димитровче се осъществява с помощта на модерно оборудване, допринасящо за високото качество на реализираните култури. Земеделската производствена кооперация в село Димитровче, реализира и търгува земеделски култури, като: пшеница, царевица, ечемик. Благодарение на екипът от висококвалифицирани специалисти агрономи, работещ в Земеделска производствена кооперация Димитровче и качествената селскостопанска техника, с която кооперацията разполага, успяхме да се докажем и утвърдим на пазара у нас като сигурен, коректен и надежден.

Обработка земеделска земя от ЗПК Димитровче, Хасково

ЗПК Димитровче извършва обработка на земеделска земя на територията на Област Хасково. Голяма площ, от обработената от Земеделска производствена кооперация Димитровче земя, нарежда кооперацията на челно място, в отглеждането и реализацията на земеделска продукция в областта. Изключително благоприятните климатичните условия и отличният почвен тип, са предпоставка за реализирането на маслодайни и зърнени култури и за развитие на селскостопански производства.

Животновъдство от ЗПК Димитровче, Хасково

ЗПК Димитровче се занимава с животновъдство на територията на Област Хасково. Кооперацията отглежда дребен и едър рогат добитък, като точно спазва установените стандарти за производство на качествена продукция. Благодарение на своя професионализъм в отглеждането на качествена продукция, Земеделска производствена кооперация Димитровче се е наложила на пазара в района, като една от най-търсените фирми за селскостопанска и животинска продукция.

Ключови думи:
ЗПК Димитровче, земеделска производствена кооперация Димитровче, Димитровче Хасково, производство земеделска продукция Димитровче, земеделска продукция арендувани земи Димитровче, земеделска продукция наети земи Димитровче, животновъдство Димитровче
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7355 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории