ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Алкохолни напитки Златен Рожен
Златен Рожен
Златен Рожен
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Алкохолни напитки
населено място: област Благоевград / Община Сандански
Адрес: с. Рожен
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Златен Рожен - Производство на бяло и червено вино в Рожен

Златен Рожен е винарска изба, занимаваща се производство на червено и бяло вино и с обработка на лозови масиви. Фирмата притежава семеен хотел, разположен в село Рожен.

Златен Рожен е винарска изба в село Рожен, занимаваща се производство на червено и бяло вино и с обработка на лозови масиви. Фирмата притежава семеен хотел, разположен в село Рожен, близо до Роженския манастир.

Винарска изба Златен Рожен

Винарска изба Златен Рожен е разположена в село Рожен, община Сандански. Районът на долината на река Струма, в които се намира избата е с дългогодишни винарски традиции определени от щедрото слънце и отличните почви. Особено благоприятна е реколтата от 2011г. за сортовете Мелник 55, Мерло, Каберне совиньон и Сира. Произведени са вина с мека свежест, зрели танини и добре изразени сортови аромати. Нашата цел като винопроизводители е да развиваме вековните винарски и лозови традиции на региона, чрез богатата си гама от висококачествени вина.

Производство на червено и бяло вино от Златен Рожен

Фирма Златен Рожен е с основна дейност производство на червено и бяло вино. Количеството захар в зърната, говори за узрялостта на плода. Беритбата се извършва на части, тъй като се избира най-узрелият грозд. Производството на вино е технологично сложен процес. Стъпки при производството на вино са:

  • изстискване,
  • ферментация,
  • утаяване,
  • филтриране,
  • узряване,
  • бутилиране

Обработка на лозови масиви от Златен Рожен

Фирма Златен Рожен, за период от две години е създала масив от 120 декара в подножието на град Мелник. Благодарение на европейски фонд За преструктуриране и конверсия на винени лозя, лозовите насаждения, обработвани от Залтен Рожен са изцяло реализирани. Златен Рожен обработва и отглежда в лозовият си масив винените сортове: мелник-55, сандански мискет, сира широка мелнишка, каберне совиньон и мерло, необходими при производството на белите вина.

Хотел Златен Рожен

Хотел Златен Рожен е разположен в село Рожен, в близост до Роженския манастир. Нашият район, е известен с чист въздух, многобройни слънчеви дни и мек климат. Ние  предлагаме богати възможности за развлечение, спорт и почивка, както и дегустация на вина и винен туризъм. В хотелът е изградена дегустационна зала, в която всеки клиент, може да дегустира вина собствено производство от фирма Златен Рожен.

Ключови думи:
Винарска изба Рожен, Производство червено Рожен, Производство бяло вино Рожен, Обработка лозови масиви Рожен, Хотел Рожен, лозов масив Мелник, лозя Мелник, винарска изба Капатово, винарска изба Мелник, винарска изба Златен Рожен, хотел Златен Рожен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8325 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории