ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция ЗКПУ Земя село Черньово
ЗКПУ Земя село Черньово
ЗКПУ Земя село Черньово
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: София - област / Община Ихтиман
Адрес: с. Черньово
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКЦИЯ КАРТА

ЗКПУ Земя село Черньово - производство на селскостопанска продукция Софийска област област

ЗКПУ Земя е земеделска кооперация за производство и услуги в село Черньово, община Ихтиман, за отглеждане, реализация и търговия със земеделска продукция.

Земеделска кооперация за производство и услуги Земя в село Черньово, община Ихтиман се занимава с отглеждане, реализация и преработка на земеделска продукция и обработка на земеделска земя.

Отглеждане на земеделска продукция от ЗКПУ Земя Черньово

ЗКПУ Земя Черньово се занимава основно с отглеждане и търговия със земеделска прудукция като: пшеница, царевица и ечемик. Селскостопанските културите, произвеждани от Земеделска кооперация за производство и услуги Земя притежават отлични качества. В процеса на тяхното отглеждането, използваме селектирани семена с високо качество. Преимуществата на кооперацията в отглеждането на земеделските култури пред останалите кооперации са богатият и дългогодишен професионален опит, образованието на служителите, както и непрекъснатото обновяване на машините и съоръженията.

Реализация и търговия със земеделска продукция ЗКПУ Земя Черньово

ЗКПУ Земя Черньово се занимава с реализация и търговия със земеделска продукция. Преработването на реализираната селскостопанска продукция от ЗКПУ Земя Черньово се осъществява с помощта на специализирано модерно оборудване, което допринася за изключителното високо качество на културите. Произведената от ЗКПУ Земя Черньово земеделска продукция се реализира на пазарът у нас. Земеделска кооперация за производство и услуги, реализира и търгува земеделски култури, като: пшеница, царевица, ечемик.

Благодарение на екипът от квалифицирани специалисти, работещ в Земеделска кооперация за производство и услуги Земя в село Черньово и качествената селскостопанска техника, с която кооперацията разполага, успяхме да се утвърдим и докажем на пазара у нас като надежден, коректен и сигурен партньор.

Обработка селскостопанска земя от ЗКПУ Земя Черньово

ЗКПУ Земя в село Черньово извършва обработка на селскостопанска земя на територията на Община Ихтиман. Голямата площ, от обработената от Земеделска кооперация за производство и услуги Земя Черньово земя, нарежда кооперацията на челно място, в отглеждането и реализацията на селскостопанска продукция в областта. Отличният почвен тип и изключително благоприятните климатичните условия, са предпоставка за реализирането на зърнени и маслодайни култури и за развитие на селскостопански производства.

 

Ключови думи:
отглеждане земеделста продукция Черньово, реализация земеделса продукция Черньово, търговия земеделска продукция Черньово, обработка селскостопанска земя Черньово, ЗКПУ Земя село Черньово, кооперация Черньово, производство пшеница Ихтиман, производство ечемик Ихтиман, производство слънчоглед Ихтиман, реализация селскостопанска продукция Ихтиман
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7622 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории