ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие ЗКПУ Ябълково
ЗКПУ Ябълково
ЗКПУ Ябълково
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: Хасковo - област / Община Димитровград
Адрес: с. Ябълково , ул. Славянска 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РЪКОВОДСТВО КАРТА

ЗКПУ Ябълково - Производство зърнени, бобови и маслодайни култури Ябълково

Земеделска кооперация за производство и услуги село Ябълково, произвежда и реализира селскостопанска продукция. Отглежда зърнени, бобови и маслодайни култури.

Земеделска кооперация за производство и услуги с. Ябълково, Димитровград

Земеделска кооперация за производство и услуги село Ябълково, община Димитровград, се занимава със земеделие. Дружеството извършва производство на зърнени, бобови и маслодайни култури.

ЗКПУ Ябълково - Производство зърнени, бобови и маслодайни култури ЯбълковоКооперацията обработва плодородни земеделски земи, на територията на които има големи водни източници. Това позволява тяхното лесно и удобно напояване и отглеждането на висококачествени култури като:

  • пшеница
  • ечемик
  • царевица
  • фасул
  • леща
  • грах

ЗКПУ Ябълково разполага със специализирана земеделска техника и инвентар, както и машини за обработка и съхранение на събраната продукция. Културите произведени от кооперацията се характеризират с високо качество и издръжливост.

Производство на зърнени култури от ЗКПУ Ябълково, общ. Димитровград

ЗКПУ Ябълково се занимава с производство на зърнени култури. Кооперацията обработва земеделски площи на землището на село Ябълково, община Димитровград, на които отглежда пшеница, ечемик и царевица.

За производственият процес и съхранението на продукцията се грижи екип от висококвалифицирани агрономи и производители с дългогодишен опит в областта на селското стопанство. Те определят етапите на обработка на земеделските площи, препаратите и торовете, които се влагат, както и честотата на поливане. Всяка дейност е съобразена с климатичните и почвените условия на региона, както и съответните изисквания на сорта, с цел постигане на по-високи добиви, качество и устойчивост.

Производство на бобови култури от ЗКПУ Ябълково, общ. Димитровград

ЗКПУ Ябълково, община Димитровград се занимава с производство и реализация на бобови култури. Кооперацията отглежда фасул, леща и грах. Произведените култури са с отлични хранителни качества и висока устойчивост на атмосферните условия. Отглеждат се съобразно изискванията за производство на екологично чисти продукти.

Произведените бобови култури се реализират успешно на българския пазар. За целта преминават необходимите проверки и изследвания, за да се гарантира тяхното качество и безопасност.

Ключови думи:
Земеделска кооперация производство услуги Ябълково, производство селскостопанска продукция Ябълково Димитровград, търговия селскостопанска продукция Ябълково Димитровград, производство зърнени култури Ябълково Димитровград, производство бобови култури Ябълково Димитровград, производство маслодайни семена Димитровград, производство маслодайни култури Ябълково Димитровград, търговия зърнени култури Ябълково Димитровград, търговия бобови култури Ябълково Димитровград, търговия маслодайни семена Димитровград, търговия маслодайни култури Ябълково Димитровград, производство ечемик Ябълково Димитровград, производство пшеница Ябълково Димитровград, производство леща Ябълково Димитровград, производство фасул Ябълково Димитровград, производство царевица Ябълково Димитровград, zkpu qbalkovo
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 9386 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории