ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция ЗКПУ Родина
ЗКПУ Родина
ЗКПУ Родина
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: Хасковo - област / Община Стамболово
Адрес: с. Жълти Бряг
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ДЕЙНОСТ КАРТА

ЗКПУ Родина - Земеделска кооперация в Жълти Бряг, Стамболово

ЗКПУ Родина е земеделска кооперация за производство и услуги в село Жълти Бряг, Oбщина Стамболово. Кооперацията извършва отглеждане, реализация и търговия със земеделска продукция и обработване на земеделска земя.

Земеделска кооперация производство и услуги в с. Жълти Бряг Стамболово

ЗКПУ Родина - Земеделска кооперация в с. Жълти Бряг, СтамболовоЗемеделска кооперация за производство и услуги Родина в село Жълти Бряг, община Стамболово се занимава с отглеждане, реализация и преработка на земеделска продукция и обработка на земеделска земя.

Отглеждане на земеделска продукция от ЗКПУ Родина Жълти Бряг, Стамболово

ЗКПУ Родина Жълти Бряг се занимава основно с отглеждане и търговия със земеделска прудукция като: слънчоглед, царевица и пшеница. Селскостопанските културите, произвеждани от Земеделска кооперация за производство и услуги Родина притежават отлични качества. В процеса на тяхното отглеждането, използваме селектирани семена с високо качество. Преимуществата на кооперацията в отглеждането на земеделските култури пред останалите кооперации са богатият и дългогодишен професионален опит, образованието на служителите, както и непрекъснатото обновяване на машините и съоръженията.

Реализация и търговия със земеделска продукция Жълти Бряг, Стамболово

ЗКПУ Родина Жълти Бряг се занимава с реализация и търговия със земеделска продукция. Преработването на реализираната селскостопанска продукция от ЗКПУ Родина Жълти Бряг се осъществява с помощта на специализирано модерно оборудване, което допринася за изключителното високо качество на културите. Произведената от ЗКПУ Родина Жълти Бряг земеделска продукция се реализира на пазарът у нас. Земеделска кооперация за производство и услуги, реализира и търгува земеделски култури, като: пшеница, царевица, ечемик.

Обработка земеделска земя от ЗКПУ Родина Жълти Бряг Стамболово

ЗКПУ Родина в село Жълти Бряг извършва обработка на селскостопанска земя на територията на Община Стамболово. Голямата площ, от обработената от Земеделска кооперация за производство и услуги Родина Жълти Бряг, нарежда кооперацията на челно място, в отглеждането и реализацията на селскостопанска продукция в областта. Отличният почвен тип и изключително благоприятните климатичните условия, са предпоставка за реализирането на зърнени и маслодайни култури и за развитие на селскостопански производства.

Ключови думи:
земеделска кооперация Жълти Бряг Стамболово, производство селскостопанска продукция Жълти Бряг Стамболово, търговияземеделска продукция Жълти Бряг Стамболово, производство царевица Жълти Бряг Хасково, производство слънчоглед Жълти Бряг Хасково, производство пшеница Жълти Бряг Хасково, отглеждане земеделска продукция Жълти Бряг Стамболово, реализация земеделска продукция Жълти Бряг Стамболово, търговия земеделска продукция Жълти Бряг Стамболово, обработка земеделска земя Жълти Бряг Стамболово, ZKPU Rodina
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7760 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории