ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция ЗК Възход 39
ЗК Възход 39
ЗК Възход 39
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: Плевен - област / Община Пордим
Адрес: с. Тотлебен, ул. Паисий Хилендарски 16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОИЗВОДСТВО КАРТА

ЗК Възход 39 - Производство на селскостопанска продукция Тотлебен

ЗК Възход 39 е земеделска кооперация в село Тотлебен, която се занимава с отглеждане, преработка и реализация на селскостопанска продукция и обработка на земеделска земя.

Земеделска кооперация Възход 39 се занимава с производство, преработка и продажба на земеделска продукция и обработка на земеделска земя в село Тотлебен. В кооперацията основно се отглежда зърнени и маслодайни, като: пшеница, царевица, ечемик, слънчоглед.

Отглеждане на селскостопанска продукция от ЗК Възход 39

ЗК Възход 39 в село Тотлебен основно отглежда и търгува с пшеница, царевица, ечемик и слънчоглед. Културите, които произвеждаме, притежават отлични качества. В процеса на тяхното отглеждане, използваме единствено подбрани семена с високо качество. С цел постигане на високи резултати, земеделската кооперацията непрекъснато обновява селекцията от семена. Част от преимуществата на ЗК Възход 39 в отглеждането на културите пред останалите кооперации са: дългогодишният професионален опит и образованието на служителите, непрекъснатото обновяване на машини и съоръжения, както и използването на качествени семена, препарати и торове.

Преработка и реализация на селскостопанска продукция от ЗК Възход 39

Преработването на реализираната селскостопанска продукция се извършва с помощта на специализирано високотехнологично оборудване, което допринася за изключителното високо качество на културите. Произведената от ЗК Възход 39 продукция се реализира на вътрешния пазар у нас.

Обработка земеделска земя от ЗК Възход 39

ЗК Възход 39 извършва обработка на земеделска земя на територията на село Тотлебен. Голямата площ, от извършената обработка на земя от Нас, нарежда земеделската кооперация челно място, в отглеждането и реализацията на земеделска продукция в област Плевен. Изключително големият размер от обработваеми площи, отличният почвен тип и благоприятните климатични условия, са предпоставка за развитие на селскостопански производства и реализирането на култури, като пшеница, царевица, слънчоглед и ечемик.

Благодарение на екипът специалисти, работещ в ЗК Възход 39 и качествената селскостопанска техника и оборудване, с която тя разполага, успяхме да се докажем и утвърдим на пазара като сигурен и коректен партньор.

Ключови думи:
отглеждане селскостопанска продукция Тотлебен, обработка земеделска земя Тотлебен, преработка селскостопанска продукция Тотлебен, земеделска кооперация Тотлебен, продажба селскостопанска продукция Тотлебен, обработка земя Тотлебен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8471 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории