ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Трудова медицина Здравен Фонд Св Георги ОХХГ
Здравен Фонд Св Георги ОХХГ
Здравен Фонд Св Георги ОХХГ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Състав на СТМ
Услуги на СТМ
дейност: Медицина и здравеопазване / Трудова медицина
населено място: град София / Яворов
Адрес: гр. София бул. "Янко Сакъзов" № 10, ет. 2, ап. 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЕКИП КАРТА

Здравен Фонд Св Георги ОХХГ - Служба по трудова медицина в София, кв Яворов

Служба по трудова медицина Здравен Фонд Св. Георги ОХХГ София, подпомага и консултира работодатели, относно безопасните и здравословните условия на труд.

Здравен Фонд Св Георги ОХХГ е служба по трудова медицина в град София. Нашата основна дейност е подпомагане и консултиране на работодатели за прилагане на превантивните подходи, с цел осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд.

Служба по трудова медицина Здравен Фонд Св. Георги ОХХГ град София

Здравен Фонд Св. Георги ОХХГ извършва комплексно обслужване по трудова медицина на територията на град София. Комплексното обслужване представлява наблюдение на здравословното състояние на служителите и работниците. След извършеното наблюдение, нашият екип анализира извършващата дейност. За осигуряването на здраве и безопасност при работа, служителите в Здравен Фонд Св Георги ОХХГ предлагат: медицинските специалисти, които да извършват съответните изследвания и прегледи, анализ на здравословното състояние на база проведените прегледи. Ние изготвяме списък с длъжностите и професиите, при които работещите подлежат на задължителни прегледи и изследвания.

Оценка на риска от СТМ Здравен Фонд Св Георги ОХХГ град София

Служба по трудова медицина Здравен Фонд Св. Георги ОХХГ предлага извършване на оценка на риска за безопасността и здравето на работещите. Ние извършваме оценка на работните места, оборудването, помещенията, работните процеси, използваните материали и суровини. Здравен Фонд Св. Георги, съвместно с работодателите, разработва мерки за оптимизиране на трудовия процес, безопасността и състоянието на работната среда. Част от дейностите включват: изготвяне на режими на почивка и труд, оценка на санитарно-битовото осигуряване на служителите и работниците.

Служители на Здравен Фонд Св Георги ОХХГ се стремят към отговорно и качествено изпълнение на задължения си. Ежегодно, екипът ни повишава квалификацията си, чрез участия в обучения, семинари и курсове.

Ключови думи:
Служба трудова медицина София Яворов, Оценка риска СТМ София Яворов, София трудова медицина, служба по трудова медицина София, СТМ София Яворов, здравни досиета София, комплексно обслужване по трудова медицина София, наблюдение на здравословното състояние на работниците София, Организиране и извършване на специализирани измервани София, фактори на работната среда София, доктор Нина Драгиева, инж. Мариян Маринов София, Петя Иванова София, Разработване и изпълнение на програми за обучение София Яворов, Обучение по безопасност и здраве София, Наблюдение и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 13866 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории