ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника В и К инсталации Юроком 2000
Юроком 2000
Юроком 2000
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Резервни части ВиК
Системи за ВиК
Отоплителна арматура
Медни тръби
Водомери
дейност: Инсталации, техника / В и К инсталации
населено място: град София / Дианабад
Адрес: ул. Никола Габровски 1 (до хотел Диана)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Юроком 2000 - Внос търговия ВиК части София Дианабад

Юроком 2000 е специализирана фирма за продажба на части за отоплителни инсталации, водопровод и канализация. Фирмата се намира в град София, Дианабат.

Юроком 2000 е специализирана фирма в град София, Дианабад за продажба на резервни части за отопление, водопровод и канализация.

Юроком 2000 ООД работи на българския пазар вече 10 години. Дружеството се е утвърдило като комплексен доставчик на инфраструктурни системи за ВиК и сградни системи за отопление, водопровод и канализация. През годините Юроком 2000 работи за изграждането на дълготрайни бизнес отношения. Фирмата предлага най-новите и качествени изделия за ВиК и отопление.

Части за водопровод и канализация (ВиК) от Юроком 2000 София

Фирма Юроком 2000 в град София предлага резервни части за водопровод и канализация (ВиК) с високо качество. В Юроком 2000 ще откриете всичко, от което имате нужда като: полиетиленови тръби и фитинги, полипропиленови тръби и свързващи части за тях, поцинковани и месингови фасонни части и тръби, ПВЦ за канализация, бързи връзки, канализационни шахти, тръбна изолация, дъна и линейни канали за отводняване, водни помпи и хидрофори, възвратни клапи, водомери, филтри и филтриращи системи.

Части за отоплителни инсталации от Юроком 2000 София

Юроком 2000 е фирма в град София за продажба на съставни части за отоплителни инсталации като: отоплителни тела, арматура, изолации, тръбни системи, бойлери, помпи, комини. В магазина на фирмата ще откриете: предпазни клапи, щамповани хромирани колектори и профилни месингови колектори, обезвъздушители, колектори за отопление и всичко останало, от което имате нужда при изграждането на отоплителна инсталация.

Полипропиленови тръби и фитинги от Юроком 2000 София

Юроком 2000 в град София, извършва продажба на полипропиленови тръби и полипропиленови фитинги PPR. Те са предназначени за вътрешни водопроводни инсталации: за топла и студена вода, подово, централно отопление и за тръбопроводи. Предназначени са и за други течности тъй като са с химическа устойчивост. Професионалният екип от специалисти е в постоянна комуникация с клиентите, за да отговори на Вашите нужди и да ви предостави полезна информация за всички нововъведения на пазара.

 

Ключови думи:
части водопровод София, части канализация София, части отоплителни инсталации София, полипропиленови тръби София, фитинги София, Eurocom 2000 OOD, Юроком 2000 ООД, геотекстил, гео-мембрана, дренажен геокомпозит, бентонитна хидроизолация, геосинтетика, водопроводни материали, тръби, пвц тръби, фитинги, пвц фитинги, крепежни елементи, помпи, ходрофори, канализация, медни тръби, медни фитинги, стъклопластови тръби, бойлери, спирателни кранове, полипропилен, водопроводни инсталации, канализационни системи, отоплителни системи, радиатори София, месингови спирателни арматури София, промишлени арматури София, тръби с алуминиева вложка София, битови водомери София, промишлени водомери София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 29955 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории