ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дърва за огрев Йълмаз АУ ЕООД
Йълмаз АУ ЕООД
Йълмаз АУ ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дърва за огрев
населено място: Сливен - област / Община Сливен
Адрес: бул. Цар Освободител бл.24, Ет. 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ТРАНСПОРТ КАРТА

Йълмаз АУ ЕООД - Дърводобив и дърва за огрев в Сливен

Йълмаз АУ ЕООД се развива в сферата на горското стопанство. Дружеството извършва дърводобив и търговия с дървен материал в село Жълт бряг, Област Сливен.

Йълмаз АУ ЕООД се занимава с дърводобив, дървообработка и търговия с дървен материал в град Сливен. Фирмата извършва продажба на дърва за огрев и качествен дървен материал. Дружеството предоставя на своите клиенти транспорт.

Дърводобив от Йълмаз АУ ЕООД село Жълт бряг, Област Сливен

Фирма Йълмаз АУ ЕООД е специализирана в дърводобив и дървообработка на територията на област Сливен. Фирмата разполага със собствен склад за временно съхранение на добития и дървения материал. Дърводобив е дейност, която включва: рязане, обработка и товарене на дърва с цел производство на дървен материал и дърва за огрев. Дружеството разполага с модерна горска техника, с която извършва целогодишен и законен дърводобив. Йълмаз АУ ЕООД е специализирана в добива на дървесина от най-високо качество. Реализирана продукция от фирмата е на достъпни цени. Дружеството разполага с нужната техника и механизация за дърводобив и транспортиране на добития дървен материал за огрев до клиентите.

Търговия с дърва за огрев от Йълмаз АУ село Жълт бряг, Област Сливен

Йълмаз АУ ЕООД извършва търговия с дърва за огрев и дървен материал в село Жълт бряг, Област Сливен. Дружеството осигурява дърва за огрев на жителите на града и околните населени места. Фирмата разполага с количества от дърва за огрев на склад. Във фирма Йълмаз АУ ЕООД работи екипи от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на дърводобива и дървообработката. Те подбират само качествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност, отделящи много топлина.

Йълмаз АУ ЕООД предлага на клиентите си транспортиране на закупената от тях дървесина. За целта дружеството разполага с товарни автомобили за транспорт на дърва. Йълмаз АУ ЕООД разполага с необходимите документи за извършване на легална дърводобивна дейност, като предлага на своите клиенти качествена дървесина на конкурентни цени.

Ключови думи:
дърводобив Жълти бряг Сливен, дърва за огрев област Сливен, горско стопанство Сливен, дърводобив Сливенска област, добив висококачествена дървесина Сливен, дърводобив Сливен, дърва за огрев Сливен, дърва за огрев Жълт бряг, собствен транспорт дърва Сливен, транспорт дърва за огрев Жълт бряг, Yalmaz AU,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9585 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории